A to, że Jurek zna tylko swoje argumenty (z dupy) i nie potrafi wysłuchać drugiej osoby, bo zaraz rzuca mięsem to inna sprawa.
Pozdrowiłbym go, lecz zaraz napisze, że liżę dupę i jestem kurwom

Jestes przekomicznie smieszny.Rockefeller pisze:Poszło o Korwina, bo Kałach nie może znieść, że go popieram. Jestem dwulicowy, bo narzekałem mu 100 lat temu na GG na debili z forum, a potem sam normalnie klepię posty w SB.
A to, że Jurek zna tylko swoje argumenty (z dupy) i nie potrafi wysłuchać drugiej osoby, bo zaraz rzuca mięsem to inna sprawa.
Pozdrowiłbym go, lecz zaraz napisze, że liżę dupę i jestem kurwom
Obrazek
Masz umiejętności detektywa! nie zmarnuj tego i idź w tym kierunku.Ammo pisze:Bubek = Kalach, nie pytajcie skad wiem. Mam dar do rozpoznawania tego bandyty ;p
GTX to tez moje konto.Ammo pisze:Bubek = Kalach, nie pytajcie skad wiem. Mam dar do rozpoznawania tego bandyty ;p
GTX, Graba, Bubek, Stamole.Ammo pisze:Bubek = Kalach, nie pytajcie skad wiem. Mam dar do rozpoznawania tego bandyty ;p
szpan na szklankę od łiskej, -10 do ogaru.SATAN pisze:Escape pisze:Whiskas jest dla kotów.
bo ja taki tygrysek jestem
Ridż pisze:GTX, Graba, Bubek, Stamole.
Regulamin pisze:4. Możliwości na forum
[...]
b) Każdy user może posiadać tylko jedno konto na forum - każde kolejne konto będzie banowane
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości