jakiś czas temu zdechł mi pies (został pogryziony). Od tamtego czasu, od jakiś 3 msc rosło u mnie uczucie, że muszę go przytulić. I tak się stało, że miałem z nim ostatnio dwa sny, w tym drugim go utuliłem i sen znikł. Uczucie także
Wasze sny
-
piotrekski

Re: Wasze sny
ogólnie nie opowiadam snów bo to dla mnie nudne gdy ktoś opowiada mi swoje. Jednak krótko o swoim przypadku-
jakiś czas temu zdechł mi pies (został pogryziony). Od tamtego czasu, od jakiś 3 msc rosło u mnie uczucie, że muszę go przytulić. I tak się stało, że miałem z nim ostatnio dwa sny, w tym drugim go utuliłem i sen znikł. Uczucie także
Powiem wam, że fajne to było.
Ostatnio zmieniony 01-08-2016, 20:00 przez piotrekski, łącznie zmieniany 1 raz.
Śniło mi się dzisiaj że byłem z Rogalem DDL mścić się na jakichś gościach i dawać dla nich wpierdol. Co te hiphopy robią z ludźmi.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
fajny ten user jest, zostaniesz dłużej z nami?piotrekski pisze:ogólnie nie opowiadam snów bo to dla mnie nudne gdy ktoś opowiada mi swoje. Jednak krótko o swoim przypadku-
jakiś czas temu zdechł mi pies (został pogryziony). Od tamtego czasu, od jakiś 3 msc rosło u mnie uczucie, że muszę go przytulić. I tak się stało, że miałem z nim ostatnio dwa sny, w tym drugim go utuliłem i sen znikł. Uczucie takżePowiem wam, że fajne to było.

-
usunięte konto

- Beczki: 1609
Śniło mi się, że mordowałem koty.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Śniło mi się coś fajnego na pewno, ale byłem zbyt pijany jeszcze z rana by to zapamiętać.

In a game for eternal fame.
Podaj nazwę psychodelika.
Dodano: 02-08-2016, 14:35
I jak skutecznie z papieru?
Dodano: 02-08-2016, 14:35
I jak skutecznie z papieru?

In a game for eternal fame.
mi się dziś śniło, że DHL u mnie się rozrósł i zrobili listę ludzi do wyjebki. Na start 5 osób w tym ja
bo niby za mało paczek przywoziłem 

nie moja wina, że w tym śnie nie chcieli wysyłać 
Ja codziennie kurwa całe auto wywożę z dhla, więc nie leżę kurwa jego mać.
Ja codziennie kurwa całe auto wywożę z dhla, więc nie leżę kurwa jego mać.