porada
porada
Witam, wiem, że to troche nietypowy temat, dlatego piszę w oftopiku..Niedawno odziedziczylam po dziadkach dom.Trzeba go wyremontować.Prace już ruszyły a u mnie pojawił sie jeden temat.Zastanawiam się co wybrać oczyszczalnie ścieków czy takie zwykle szambo?U mnie teren jest bardzo podmokły i nie wiem co w takim przypadku będzie lepsze.Może macie z tym jakieś doświadczenia?
porada
wypierdalajAnethaa pisze: Witam, wiem, że to troche nietypowy temat, dlatego piszę w oftopiku..Niedawno odziedziczylam po dziadkach dom.Trzeba go wyremontować.Prace już ruszyły a u mnie pojawił sie jeden temat.Zastanawiam się co wybrać oczyszczalnie ścieków czy takie zwykle szambo?U mnie teren jest bardzo podmokły i nie wiem co w takim przypadku będzie lepsze.Może macie z tym jakieś doświadczenia?
phpBB [media]

porada
Jako specjalista w tej dziedzinie nie polecam ani szamba ani kanalizacji.
Moim zdaniem najlepiej zainwestować w wiadro ( wybierz pojemność optymalną dla Twojego stolca).
Srasz w wiadro i wywozisz rowerem do lasu.
Jeśli pomogłem to daj plusa.
Moim zdaniem najlepiej zainwestować w wiadro ( wybierz pojemność optymalną dla Twojego stolca).
Srasz w wiadro i wywozisz rowerem do lasu.
Jeśli pomogłem to daj plusa.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
porada
oj kurwa pomylilem tematy wtedy
Zaoszczędzisz na jedzeniu i kupisz rower
Jak nie stać Cię na rower, to żryj te gówno
Zaoszczędzisz na jedzeniu i kupisz rower
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.