Nie znajdziesz. Kiedyś był działający klucz z Komputer Świata, czy innego PC Formata. Tera tylko crag został.Boltex pisze:Gdyby ktoś miał AdMunchera z działającym kluczem to mógłby się podzielić. (reset triale, patche, cracki mnie nie interesują)
Nie znajdziesz. Kiedyś był działający klucz z Komputer Świata, czy innego PC Formata. Tera tylko crag został.Boltex pisze:Gdyby ktoś miał AdMunchera z działającym kluczem to mógłby się podzielić. (reset triale, patche, cracki mnie nie interesują)
Znalazłem wcześniej kilka kluczy, z komputer świata też no i nie działał.Burak pisze:Nie znajdziesz. Kiedyś był działający klucz z Komputer Świata, czy innego PC Formata. Tera tylko crag został.
Z crackiem i reset trailem widziałem, dlatego pytałem o sam key bez tych śmieci. Z resztą już go odinstalowałem nie sprawdził się u mnie.GTX pisze:Ja mam admunchera z crackiem i trial resetem ale nie wrzuce, poszukaj se.
GTX pisze:Ja mam admunchera z crackiem i trial resetem ale nie wrzuce, poszukaj se.
A ty wkurwiasz mnie niemilosiernieAmmo pisze:GTX pisze:Ja mam admunchera z crackiem i trial resetem ale nie wrzuce, poszukaj se.
Coraz bardziej się pogrążasz w moich oczach.
Kod: Zaznacz cały
@import "chrome//global/skin/";
#star-button {visibility: hidden;}
menu[disabled="true"], menuitem[disabled="true"], .splitmenu-menuitem[disabled="true"], menu[_moz-menuactive="true"][disabled="true"], menuitem[_moz-menuactive="true"][disabled="true"], .splitmenu-menuitem[_moz-menuactive="true"][disabled="true"] {
display: none !important;
}
#bookmarksToolbarFolderMenu, #appmenu_bookmarksToolbar, #BMB_bookmarksToolbar {
display: none;
}
#appmenu_unsortedBookmarks, #BMB_unsortedBookmarks {
display: none;
}
menuitem[type="checkbox"], menuitem[checked="true"] {
display:none;
}
menuseparator {
display:none;
}
findbar {
transition-duration: 0s, 0s, 0s !important;
transition-property: none !important;
transition-timing-function: ease-in-out, ease-in-out, linear;
}
#launcher {
display: none !important;
}
[Crash Reporter]
Enabled=1
[Crash Reporter]
Enabled=0
http://www10.zippyshare.com/v/76396710/file.html
tworzysz userChrome.css z tym kodem i wrzucasz doAmmo pisze:Nie korzystam ze Stylisha, ale chwała Ci Bolt, na pewno komuś się przyda
AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\profil\chrome
Wyłączyłem usługi te które podałem w temacie, oraz kilka innych o których jeszcze nie wspomniałem. Dodatkowo odpowiednio ustawiłem pamięć cache, pozbyłem się animacji wszędzie tam gdzie było to możliwe i jeszcze takie tam różne na które natknąłem się przypadkowo. Mam jeszcze w planach znaleźć jeszcze kilka usług które powinni troszeczkę przyspieszyć działanie lisa. Mam również zainstalowane dodatki, które pobierają mała pamięci przeglądarki do tego je jeszcze po ustawiałem więc jeszcze mniej jej pobierają. Zoptymalizowałem menu kontekstowe. Problem stanowi tylko adblock plus, który mnie nie pokoi bo na prawdę strasznie obciąża moją przeglądarkę.Btw, w jaki sposób tak drastycznie zmniejszyłeś ilość pamięci pobieraną przez FF-a ? I czy wpłynęło to na szybkość działania i responsywność przeglądarki ? ;>
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości