szanuję od zawszepawian pisze:od zawsze miałem to w serduchu, ale bałem się powiedziećSpectator pisze:dopiero to odkryłeś? Pawian, nie spodziewałem się, że tak późno na to wpadniesz... ale lepiej późno niż wcale
Linuxy lepsze od maców
Re: Linuxy lepsze od maców

Pierwszy raz testowałem tyle linuxów jednego dnia dlatego chciałem napisać ten temat.Burak pisze:Trochę się spóźniłeś,
..::Tyciorek::.. pisze:Nie mam już nic wspólnego z apple więc jebie mnie to.
A poza tym ozon os polecam, bo czytelny w przeciwieństwie do windy 10

Spróbuj pod ubuntu i 9600gt. Czarny ekran po restarcie za każdym razem. W sieci pełno tutoriali i każdy co innego mówiBurak pisze:sudo apt-get install nvidiaMichal pisze:>linux i instalowanie sterowników do karty graficznej przez cały pierwszy tydzień używania
Idż być alternatywny gdzie indziej
No fest trudne.
- ruchańsko
Może, nigdy nie instalował sterowników do niewspieranej już karty, ale po co ci były sterowniki od Nvidi? Nouveau nie wystarczał?Michal pisze:Spróbuj pod ubuntu i 9600gt. Czarny ekran po restarcie za każdym razem. W sieci pełno tutoriali i każdy co innego mówiBurak pisze:sudo apt-get install nvidiaMichal pisze:>linux i instalowanie sterowników do karty graficznej przez cały pierwszy tydzień używania
Idż być alternatywny gdzie indziej
No fest trudne.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Pewnie chciał w BF4 pograć 
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Ma rację Bada, a raczej Tizen lepszy od andkaRIDŻARD pisze:Toś dojebał.Burak pisze:Nie znasz się. Przecież nawet badaOS jest lepszy od Androida...::Tyciorek::.. pisze:iPhone 5 < Samsung Galaxy S4 LTE

-
usunięte konto

- Beczki: 1609
Bada to nie Tizen. Tizen to mit, gdzie smartfon na mitycznym Tizenie.Marta pisze:Ma rację Bada, a raczej Tizen lepszy od andkaRIDŻARD pisze:Toś dojebał.Burak pisze:Nie znasz się. Przecież nawet badaOS jest lepszy od Androida.
Ostatnio zmieniony 22-03-2015, 22:03 przez usunięte konto, łącznie zmieniany 1 raz.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Nie można było ustawić rozdzielczości ekranu innej niż 640x480Burak pisze:Może, nigdy nie instalował sterowników do niewspieranej już karty, ale po co ci były sterowniki od Nvidi? Nouveau nie wystarczał?Michal pisze:Spróbuj pod ubuntu i 9600gt. Czarny ekran po restarcie za każdym razem. W sieci pełno tutoriali i każdy co innego mówiBurak pisze:
sudo apt-get install nvidia
No fest trudne.
super system kurwo
- ruchańsko
U mnie podobnie z amdMichal pisze:Burak pisze:Michal pisze: Nie można było ustawić rozdzielczości ekranu innej niż 640x480
super system kurwo
Ekran ma pasy po boku [takie na 1cm

Jakieś lewe linuxy instalujecie chyba. Nigdy żadnych problemów nie miałem 
Niech ktoś da dla mnie 5TB miejsca wolnego, bo przydałoby mi się przejść na jakiego Debiana na kompie, cobym w ogóle nie musiał kompa restartować i żeby jeszcze stabilniej było.
rTorrent jedna miłość
rTorrent jedna miłość
Ostatnio zmieniony 16-04-2016, 22:47 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Linuxy lepsze od maców
Jednak teraz jest inaczej
Linuxy lepsze od maców
Już się nie zmieni