Otóż sobie trochę gawędziliśmy na SB o życiu, nawet zapraszałem na ciasto i kawę, ale odmówił. Rozumiem nie każdy jest w stanie przyjąć do świadomości tego szoku i nowego związku przyjacielskiego, ale ja jestem cierpliwy i rozumiem jego uczucia. W momencie naszej przyjacielskiej rozmowy dołączył się osobnik SATAN i od razu pomyślałem, dlaczego by nie pójść na całość i zdobyć drugiego najlepszego przyjaciela? otóż mu to zaproponowałem i ani Kalach, ani SATAN nie mieli nic przeciwko i tak krok po kroczku powstała paczka ''SPOKO PRZYJACIELE''
Jest to paczka wymyślona na spontanie przez moją skromną osobę. Może przez moich nowych najlepszych przyjaciół dostałem natchnienia i taki pomysł wpadł mi do głowy? Dobrze to rokuje na przyszłość, jeżeli takie coś będzie ciągle zostaniemy człowieczkami sukcesu. Paczka jest założona w celu upamiętnienia ważnych chwil pomiędzy ludzkich, czyli jeżeli nawiązałeś nowe stosunki z innymi osobami, to ta paczka jest właśnie dla Ciebie! kto wie może ta paczka jak i ten temat zostanie dla potomnych i wyciągną z tego same plusy? kto to wie.
Serdecznie zapraszam do naszej miłej paczki

Członkowie:
- Finczy
- Kalasznikow
- SATAN
Chciałem od razu pozdrowić Kałacha i SATAN'a, to Wy dajecie mi energię do dalszego egzystowania w tym szarym świecie

Pozdrawiam!