Wspominałem gdzieś, że wina po stronie FFRidż pisze:korewa nie naprawiłęś dalej
Obrazek
usunąć bordera w catBottom i nie ma tego. sprawdzone i potwierdzone.

skurwiel przejmuje władze
Wspominałem gdzieś, że wina po stronie FFRidż pisze:korewa nie naprawiłęś dalej
Obrazek
w dupie to mam, forum ma działać na każdej przeglądarce dobrze.Burak pisze:Wspominałem gdzieś, że wina po stronie FFRidż pisze:korewa nie naprawiłęś dalej
Obrazek
Nie. To po stronie stylu. Ktoś kopiował go na odpierdol i dlatego tak to chujowo wygląda. Nawet teraz gdy jest to poprawione zamiast 1 czarnej kreski występują dwie ponieważ belka catbottom jest w oddzielnej tabelce...Burak pisze:Wspominałem gdzieś, że wina po stronie FFRidż pisze:korewa nie naprawiłęś dalej
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
<table border="0" cellpadding="4" cellspacing="1" width="100%" class="forumline">
<tr>
<td class="catBottom" align="center" valign="middle" height="28"></form></td>
</tr>
</table>
<tr>
<td class="catBottom" align="center" valign="middle" height="28"></form></td>
</tr>
<tr>
<td class="catBottom" align="center" valign="middle" height="28" colspan="7"></td>
</tr>
<!-- END topicrow -->
th.thBottom, td.catBottom {
border-width: 0 1px 1px;
}
Tak.Boltex pisze:Nie.Burak pisze:Wspominałem gdzieś, że wina po stronie FFRidż pisze:korewa nie naprawiłęś dalej
Obrazek
jak byłby dobrze zajebany styl to byłoby ok wszędzie,
Nie. Napisałem wyżej, że kod jest zdublowany dlatego tak się dzieje ... A opera to chujostwo.Burak pisze:Tak.
Lewa FF, prawa Opera 12.
Tak.Boltex pisze:Nie. Napisałem wyżej, że kod jest zdublowany dlatego tak się dzieje ... A opera to chujostwo.
Pozdrawiam
Wszystkie przeglądarki (oprócz FF) "ogarniają" styl, ale FF najlepsza i to wina innych przeglądarek, że dobrze wyświetlają strone. FF uber alles, FF mustard race.Burak pisze:FF ma z tym problem
Opera, IE10, Chrome (więcej przeglądarek już na kompie nie mam) nie ma problemu
misiek, CSS forum jest skopany troche noBurak pisze:Tak.Boltex pisze:Nie. Napisałem wyżej, że kod jest zdublowany dlatego tak się dzieje ... A opera to chujostwo.
PozdrawiamWszystkie przeglądarki (oprócz FF) "ogarniają" styl, ale FF najlepsza i to wina innych przeglądarek, że dobrze wyświetlają strone. FF uber alles, FF mustard race.Burak pisze:FF ma z tym problem
Opera, IE10, Chrome (więcej przeglądarek już na kompie nie mam) nie ma problemu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości