Mieć kogoś
Zamiast bolesnej prawdy wybierz czasem ciszę
Mieć kogoś
Post autor: TwojStary » 20-09-2013, 00:40
Szczerze mówiąc to teraz trzeba szukać osoby, którą w ogóle da się znieść. Ja mam w dodatku specyficzny charakter, jestem zbyt szczery, nie jestem miły "bo to się opłaca" i zazwyczaj jestem w ciemnej dupie i ze wszystkim muszę sobie radzić sam, nikt nie stoi i nie czeka by mi pomóc. Trudne jest takie życie. Nikt mnie nie lubi, ja nikogo też. Marzy mi się jakiś skurwiały, chamski ktoś z kim będę mógł sobie chociaż pomilczeć. Najwyżej zdechnę w samotności albo zrobię coś żeby bardziej przystawać do ludzi. Ale mam udawać?

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Dranz
Re: Mieć kogoś
Post autor: #rysio » 20-09-2013, 07:43
nie zrozumialem pytaniaTwojStary pisze:Temat o znajomych, kolegach. Przyjaciołach (hah) Macie takich?

lepiej byc szczerym i chamskim, niz dobrym 'ziomeczkiem' na którego wszyscy wyjebią lachę gdy zobaczą, że nie ma już żadnych korzyści z niego : )
ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

#rysio
Post autor: Death » 20-09-2013, 09:30
TwojStary pisze:Temat o znajomych, kolegach. Przyjaciołach (hah) Macie takich?
Szczerze mówiąc to teraz trzeba szukać osoby, którą w ogóle da się znieść. Ja mam w dodatku specyficzny charakter, jestem zbyt szczery, nie jestem miły "bo to się opłaca" i zazwyczaj jestem w ciemnej dupie i ze wszystkim muszę sobie radzić sam, nikt nie stoi i nie czeka by mi pomóc. Trudne jest takie życie. Nikt mnie nie lubi, ja nikogo też. Marzy mi się jakiś skurwiały, chamski ktoś z kim będę mógł sobie chociaż pomilczeć. Najwyżej zdechnę w samotności albo zrobię coś żeby bardziej przystawać do ludzi. Ale mam udawać?
normalnie jakbys opisal mnie

Death
Juve17
Post autor: Pirat » 20-09-2013, 19:11
Jestem sobą i nie będę udawał kogoś innego, by być "fajnym, super i lubianym".
Wolę mieć kilku prawdziwych kumpli niż masówkę na sztucznych "'przyjaciół", wiecie o co chodzi.
Pirat
Post autor: Juve17 » 20-09-2013, 19:17

mieć wielu przyjaciol to nie miec zadnego, chyba Arystoteles dobre

Juve17
Post autor: TwojStary » 20-09-2013, 19:20
Baby myślą na prostych zasadach. Jeśli jakaś koleżaneczka ma taki sam lakier do paznokci to już jest psiapsiółą i kurwa wielkie love

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Juve17
Codi
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 21-09-2013, 22:23
W techbazie mam kumpli, można pogadać - jak w gimbazie. Skończy się kontakt z nimi i będę znany tylko jak coś trzeba zrobić.
Nie mam z kim pogadać od serca i smutno mi w chuj z tego powodu.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
chuj
Post autor: TwojStary » 21-09-2013, 22:40
W gimbazie miałem mnóstwo kolegów. Później zostało kilku z którymi chodziłem do tego samego technikum.
Po technikum zostały może 3 osoby, które jeszcze się odezwą i chcą wyjść na piwo. Tak raz na rok.
Skończyłem się, nie mają ze mnie pożytku to zapadła cisza. Poznając nowych podludzi, znajomość trwa kilka dni. Potem jest się na cześć/cześć.
To uczucie jak nikt do Ciebie nie dzwoni i nie pisze smsów. Jedyne wiadomości to informacje o wystawionych fakturach i kody do przelewów.

TwojStary
#rysio
Post autor: Nejm » 25-09-2013, 15:16

Zgadzam sie z wami ze warto znac kogos z kim mozesz sobie swobodnie pogadac posmiac sie itp. Nie zapominajmy jednak ze najpierw trzeba poznac siebie

Nejm
-
Gumowy_Naplet
Post autor: Gumowy_Naplet » 28-09-2013, 12:02

Gumowy_Naplet