Co by się stało...
Co by się stało...
Post autor: chuj » 21-09-2013, 22:32
Tak tera wpadłem na to, myśląc jakby to fajnie z kimś takim do gimbazy chodzić. Śmiechać z Kuspaja, Ridża i wogle. Dopiero po chwili zrozumiałem, że byłby to horror. Ty wiesz o nim dużo i vice versa, jakiś drobny beef i forum wie o tobie wszystko, kwestia czasu.
Szcze na dyskusje.
chuj
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Re: Co by się stało...
Post autor: usunięte konto » 21-09-2013, 22:33
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Post autor: TwojStary » 21-09-2013, 22:34
Poznałem go dzięki BWRidż pisze:Kałach z TSem sie znają i jakoś żyją

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: chuj » 21-09-2013, 22:36
Chciałoby ci się jechać do jakiejś wsi koło Lubylna?TwojStary pisze:Dlatego Ridż nie chce się ze mną spotkać.
Spotkanie się kilka razy =/= zadawanie się z kimś takim codziennieRidż pisze:Kałach z TSem sie znają i jakoś żyją
chuj
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Post autor: usunięte konto » 21-09-2013, 22:38
na blisko chybaBurak pisze:Chciałoby ci się jechać do jakiejś wsi koło Lubylna?TwojStary pisze:Dlatego Ridż nie chce się ze mną spotkać.
zresztą nie spotylakibysmy sie u mnie tylko we stolycy powiatu
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
usunięte konto
Post autor: #rysio » 21-09-2013, 22:40

ja pomocnej dłoni Ci nie podam #Natalia Partyka

#rysio
TwojStary
Post autor: chuj » 21-09-2013, 22:47
Najpierw szok i niedowierzanie. Potem zwaliłem to na przypadek. Odetchnąłem z ulgą, dopiero jak dowiedziałem się, że Zembi mieszka w Watykanie.

chuj
TwojStary
Post autor: Dranz » 21-09-2013, 23:14
Made my day hehe.TwojStary pisze:Jak to jest nabijać bułki Nosalikowi na kasie? To dopiero bania.
Nie mówię o forumku ani tym, ani dw nikomu ze znajomych, bo pisze głupoty czasem.
O anonimowośc sie nie stracham (morda jako emotka (swoją drogą nadal nie wiem czemu nie mamy emotki z sołtysem airem tapirem)), ale to byłaby niezła bania.
Dranz
Post autor: #rysio » 21-09-2013, 23:16
jak wyzejDranz pisze:Nie mówię o forumku ani tym, ani dw nikomu ze znajomych, bo pisze głupoty czasem.
O anonimowośc sie nie stracham

#rysio
Juve17
Post autor: #rysio » 21-09-2013, 23:22

#rysio
TwojStary
Post autor: Zendikar » 22-09-2013, 09:08
Jakie to słowo?Burak pisze:Swego czasu myślałem, że chodzę z Zembim (mój rocznik) do szkoły, bo ktoś użył słowa z BW jakiegoś sławnego, które w realu się rzadko używa...
Najpierw szok i niedowierzanie. Potem zwaliłem to na przypadek. Odetchnąłem z ulgą, dopiero jak dowiedziałem się, że Zembi mieszka w Watykanie.
Swoją drogą planuje się kiedyś spotkać z Danzelem, mam nadzieję że się napiję z Twoją siostrą

Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Zendikar
Post autor: chuj » 22-09-2013, 09:10
Właśnie ni choja se nie przypomnęZendikar pisze:Jakie to słowo?
Swoją drogą planuje się kiedyś spotkać z Danzelem, mam nadzieję że się napiję z Twoją siostrą

Było to coś w stylu przecier, zamiast przecież. Coś, czego byle żymlok by nie skumał.
chuj