Nie słuchaj plebsa.Zendikar pisze:Ty chyba żartujesz.jestemgownem pisze:Zendikar
Wnosze o zabranie rangi szlachta temu basicgeowi.
Plusowy temat
kcesz plósa? napisz
Re: Plusowy temat
jesteś gównem, nie przesadzaj. Zendi zasługuje na Szlachte, jak ty na Plebsa
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Proponuję zrobić nową rangę. BasicGeo.KOBRA pisze:jesteś gównem, nie przesadzaj. Zendi zasługuje na Szlachte, jak ty na Plebsa
Nie wiem, czy to była kpina czy poparcieKOBRA pisze:jesteś gównem, nie przesadzaj. Zendi zasługuje na Szlachte, jak ty na Plebsa
Czytaj mniendzy wierzbamiZendikar pisze:Nie wiem, czy to była kpina czy poparcieKOBRA pisze:jesteś gównem, nie przesadzaj. Zendi zasługuje na Szlachte, jak ty na Plebsa
Wyszło na to że: "Jesteś gównem Zendi".
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Co miałeś z interpretacji w podstawówce?Zendikar pisze:Wyszło na to że: "Jesteś gównem Zendi".
-
Jestemguwnem
- Beczki: 32
Kazałeś czytać miendzy wierzbami. A tak mi mówiły wierzby.KOBRA pisze:Co miałeś z interpretacji w podstawówce?Zendikar pisze:Wyszło na to że: "Jesteś gównem Zendi".
Między, a nie same wierzbyZendikar pisze:Kazałeś czytać miendzy wierzbami. A tak mi mówiły wierzby.KOBRA pisze:Co miałeś z interpretacji w podstawówce?Zendikar pisze:Wyszło na to że: "Jesteś gównem Zendi".
a co to są Międzywierzby?
Ktoś mi zasugerował że jestem jak BasicGeo. Jak oni mogo