Ogólny spanie corner!
Ogólny spanie corner!
Nie znacie się, sen jest kurwa najlepszy.
Ostatnio zmieniony 18-03-2017, 12:46 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Ogólny spanie corner!
Sąsiadka odkurza na górze i mi spać nie daje 

Ogólny spanie corner!
Popierdolona jakaś, bo z pół godziny odkurza jeden pokój 

Ogólny spanie corner!
Chujowo dzisiaj spałem...
Poszedłem spać o 1, co chwilę się budziłem, bo coś mnie brzuch bolał i łeb napierdalał. Potem o 5 się obudziłem, i czułem że mnie zbiera na wymioty. No to biegiem do kibla i kolacje wyrzygałem. Ale od razu się lepiej czułem, i głowa przestała boleć.
W pół do 6, powaliłem się z powrotem spać, by obudził mnie budzik o 7, bo do pracy.
Poszedłem spać o 1, co chwilę się budziłem, bo coś mnie brzuch bolał i łeb napierdalał. Potem o 5 się obudziłem, i czułem że mnie zbiera na wymioty. No to biegiem do kibla i kolacje wyrzygałem. Ale od razu się lepiej czułem, i głowa przestała boleć.
W pół do 6, powaliłem się z powrotem spać, by obudził mnie budzik o 7, bo do pracy.
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Ogólny spanie corner!
Poszedłem spać po pierwszej w nocy. W sumie to zasnąłem z telefonem w ręku. Obudziłem się o 4:xx, bo telefon mnie uwierał. Napisałem SMS do Finczego o treści - Zasnąłem. Próbowałem zasnąć. Wiercąc się i ciężko wzdychając postanowiłem skorzystać z ostatecznej-ostateczności. Usnąłem 

Ostatnio zmieniony 19-03-2017, 13:29 przez Jester, łącznie zmieniany 1 raz.
Ogólny spanie corner!
Zasnąłem o 2.00 chyba nie pamiętam napierdolony byłem 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Ogólny spanie corner!
Znowu spałem dzisiaj długo, polecam ten styl życia