Znowu zmieniam telefon
Znowu zmieniam telefon
Chyba jednak kupie Samsunga Galaxy A5 2017 zamiast J7 2016
Ma ekran full hd 5,2cala, czytnik linii, podświetlane klawisze funkcyjne, android 7 od razu i lepszy procek oraz 3gb ram.
Ma ekran full hd 5,2cala, czytnik linii, podświetlane klawisze funkcyjne, android 7 od razu i lepszy procek oraz 3gb ram.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Znowu zmieniam telefon
smartfony to chuj, kupuje nokie 3310 z funkcją dzwonienia i budzika bo to jedyne przydatne funkcje

Znowu zmieniam telefon
pociągiem w życiu jechałem z raz
mieszkam co prawda niedaleko dworca pkp (tak, w mojej miejscowości jest takowy
) ale pierdolę jazdę pociągiem bo nie ma w nich pojedynczych miejsc, muszę wpierdalać koło siebie walizkę i mówić że jest zajęte jak ktoś pyta a tego nie lubię
jeśli nie mam samochodu to zawsze wybieram busa, jeśli nie ma wolnych pojedynczych miejsc udaję że się pomyliłem i czekam na następnego
mieszkam co prawda niedaleko dworca pkp (tak, w mojej miejscowości jest takowy

jeśli nie mam samochodu to zawsze wybieram busa, jeśli nie ma wolnych pojedynczych miejsc udaję że się pomyliłem i czekam na następnego

Znowu zmieniam telefon
co za kurwa psychopata

Znowu zmieniam telefon
A jak jakiś piwniczak z syberii zaprosi cię na celebrację zajebistości zimna to co? Samochodem nie pojedziesz, busy nie kursują na takich trasach, tylko pociąg Ci zostajepawian pisze: pociągiem w życiu jechałem z raz
mieszkam co prawda niedaleko dworca pkp (tak, w mojej miejscowości jest takowy) ale pierdolę jazdę pociągiem bo nie ma w nich pojedynczych miejsc, muszę wpierdalać koło siebie walizkę i mówić że jest zajęte jak ktoś pyta a tego nie lubię

a co jak następny jest za 5 godzin?

Znowu zmieniam telefon
Znowu zmieniam telefon
co

mieszkam w połowie drogi do większych miejscowości (powiatowych), jedna jest na południe 26km ode mnie, a druga ok. tyle samo na północ, busy jeżdżą co max 15 minut

nie rozumiem, co źle napisałem?

Ostatnio zmieniony 26-06-2017, 19:03 przez pawian, łącznie zmieniany 1 raz.

-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Znowu zmieniam telefon
To następcy S6Edge?
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
Znowu zmieniam telefon
nie, to średniaki
Ale za to bateria większa i 400zl taniej
Nie wiem co wybrać
A j7 2016 różni się tym, że ma 2gb ram zamiast 3 i ciut gorszy procesor.Galaxy A5 2017 ma mieć 5,2-calowy ekran Super AMOLED o rozdzielczości Full HD (1080 x 1920 pikseli), procesor Exynos 7880 1,9 GHz, 3 GB RAM-u, i 32 GB pamięci wewnętrznej, a także dwa 16-megapikselowe aparaty fotograficzne oraz akumulator o pojemności 3000 mAh.
Ale za to bateria większa i 400zl taniej
Nie wiem co wybrać