Wasze sny
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Wasze sny
ale rykłem
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Wasze sny
Mi sie snilo, ze mialem takie ostrza jak u protosow ze Starcrafta, takie nie wysuwane tylko po prostu czysta energia, ktora czasami moglem kontrolowac a czasami uaktywniala sie samoczynnie i zabilem jakas kobitke z ktora bylem w jakims stopniu zwiazany podczas kilku dniowej kampanii 

In a game for eternal fame.
-
Miya Folick
- Beczki: 63
Wasze sny
A mi się śniło, iż byłem z Finczym w wesołym miasteczku, a później się przenieśliśmy na wybieg do Mediolanu i sobie oglądaliśmy 

-
Miya Folick
- Beczki: 63
Wasze sny
Snilo mi sie, ze chodzilem do gimnazjum i podbijalem do 3 lasek i kazdej mowilem by mi zatanczyla i za kazdym razem dostawalem w pysk, a potem byl jakis sprawdzian ustny a ja wyszedlem do kibelka przez kolejna klase w ktorej jedli obiady to wzialem sobie platki z zimnym mlekiem z szawki jakiejs, ktora tam bytowala i sie sen skonczyl.
Ostatnio zmieniony 12-07-2017, 13:56 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.

Wasze sny
Sniło mi się, że pojechałem do ćpunlandii i trafiłem do TwojegoStarego, na początku zaprosili mnie do jednego ze swoich pokoi, był tam on jakiś typ i klientka, zaczęliśmy rozmawiać czy paliłem kiedyś z takiego bonga, chociaż jakoś innaczej na to mówili. Tamten typ pojechał po towar a my z TwoimStarym zapaliliśmy sobie i piliśmy vódke. Następnie gdzieś poszedł i ta panna zaczeła się do mnie przymilać, wskoczyła mi na kolana, smiechy chichy były. Dalej mi się sniło i to taki LD praktycznie, drugi raz kontynuacja snu z przed iluś tam mies. gdzie jeździłem z ekipą samochodem, ja prowadziłem, czułem wszystko jak to ma kierowca, prędkość, moc itd. To był jakiś jeep 4x4, jechaliśmy nad jezioro. Ta fura była "pożyczona" driftowałem po zakrętach
, potem pojawił się właściciel tego samochodu i kurwa on zaczął prowadzić i kurwa po wodzie jeździliśmy, która sięgała do szyb, uciekaliśmy przed jakimiś pislamistami
i tylko jedną drogę mogliśmy wybrać, wiedziałem kurwa nawet gdzie i którędy powinniśmy, bo śniło mi się to już wcześniej. Potem po takim chujowym murze się wspinaliśmy by nas nie zobaczyli. Jakiś typ mnie na samej górze złapał i wciągnał na szczyt i kazał uciekać a sam jakiegoś kolesia z kosy zajebał i sen mi się skończył,

Wasze sny
A i jeszcze zapomniałem dopisać, że miałem 3 sen w którym widziałem po wyjściu z domu inne planety tak blisko, że aż mnie zamurowało z tego pięknego widoku.