Co on ma z garem? Wytłumczcie mi to

storytelling master
Miya Folick pisze: Aby być uczciwym, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Daniela Patryka Garkowskiego. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia fizyki teoretycznej większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także nihilistyczne podejście Daniela, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Narodnaja Volya. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić sobie, że nie są po prostu śmieszne - mówią coś głębokiego o ŻYCIU. W rezultacie ludzie, którzy nie lubią Daniela Patryka Garkowskiego naprawdę są idiotami - oczywiście nie doceniliby, na przykład, humoru w egzystencjalnym hasłem Daniela "Wubba Lubba Dub Dub", który sam w sobie jest tajemniczym nawiązaniem do rosyjskich epickich ojców i synów Turgieniewa. Uśmiecham się teraz, wyobrażając sobie, że jeden z tych prostackich idiotów drapie się w głowę, gdy geniusz Daniela Patryka Garkowskiego rozrasta się na ekranach telewizyjnych. Co za głupcy ... jak im współczuję.
Miya Folick pisze: Aby być uczciwym, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Daniela Patryka Garkowskiego. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia fizyki teoretycznej większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także nihilistyczne podejście Daniela, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Narodnaja Volya. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić sobie, że nie są po prostu śmieszne - mówią coś głębokiego o ŻYCIU. W rezultacie ludzie, którzy nie lubią Daniela Patryka Garkowskiego naprawdę są idiotami - oczywiście nie doceniliby, na przykład, humoru w egzystencjalnym hasłem Daniela "Wubba Lubba Dub Dub", który sam w sobie jest tajemniczym nawiązaniem do rosyjskich epickich ojców i synów Turgieniewa. Uśmiecham się teraz, wyobrażając sobie, że jeden z tych prostackich idiotów drapie się w głowę, gdy geniusz Daniela Patryka Garkowskiego rozrasta się na ekranach monitorów. Co za głupcy ... jak im współczuję.
nie znałem tej pastyMiya Folick pisze: Aby być uczciwym, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Daniela Patryka Garkowskiego. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia fizyki teoretycznej większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także nihilistyczne podejście Daniela, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Narodnaja Volya. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić sobie, że nie są po prostu śmieszne - mówią coś głębokiego o ŻYCIU. W rezultacie ludzie, którzy nie lubią Daniela Patryka Garkowskiego naprawdę są idiotami - oczywiście nie doceniliby, na przykład, humoru w egzystencjalnym hasłem Daniela "Wubba Lubba Dub Dub", który sam w sobie jest tajemniczym nawiązaniem do rosyjskich epickich ojców i synów Turgieniewa. Uśmiecham się teraz, wyobrażając sobie, że jeden z tych prostackich idiotów drapie się w głowę, gdy geniusz Daniela Patryka Garkowskiego rozrasta się na ekranach monitorów. Co za głupcy ... jak im współczuję.
Bo to najlepsza Włoska pastapawian pisze:nie znałem tej pastyMiya Folick pisze: Aby być uczciwym, musisz mieć bardzo wysokie IQ, aby zrozumieć Daniela Patryka Garkowskiego. Humor jest niezwykle subtelny i bez solidnego zrozumienia fizyki teoretycznej większość żartów przejdzie przez typową głowę widza. Istnieje także nihilistyczne podejście Daniela, które zręcznie wplecione jest w jego charakterystykę - na przykład jego osobista filozofia czerpie w dużej mierze z literatury Narodnaja Volya. Fani rozumieją te rzeczy; mają intelektualną zdolność naprawdę docenić głębiny tych żartów, uświadomić sobie, że nie są po prostu śmieszne - mówią coś głębokiego o ŻYCIU. W rezultacie ludzie, którzy nie lubią Daniela Patryka Garkowskiego naprawdę są idiotami - oczywiście nie doceniliby, na przykład, humoru w egzystencjalnym hasłem Daniela "Wubba Lubba Dub Dub", który sam w sobie jest tajemniczym nawiązaniem do rosyjskich epickich ojców i synów Turgieniewa. Uśmiecham się teraz, wyobrażając sobie, że jeden z tych prostackich idiotów drapie się w głowę, gdy geniusz Daniela Patryka Garkowskiego rozrasta się na ekranach monitorów. Co za głupcy ... jak im współczuję.
pizze z ananasem wymyslono chyba w usa albo kanadzie, tam mieszkaja pierdoleni podludzie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości