TSowi pomogliście, to i mi pomożecie
wierze
TSowi pomogliście, to i mi pomożecie
Post autor: chuj » 23-12-2013, 09:42
Plusy i beczki czekajo.
chuj
Juve17
TwojStary
Re: TSowi pomogliście, to i mi pomożecie
Post autor: chuj » 23-12-2013, 15:11
Już od kilku dni jest przecież, a temat wciąż aktualnyTwojStary pisze:Juve wrócił!

chuj
Post autor: TwojStary » 23-12-2013, 17:17

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: chuj » 23-12-2013, 17:53

chuj
Post autor: TwojStary » 23-12-2013, 18:07
Szukaj dalej kogoś kto słucha ambientów na tym forum

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Post autor: Death » 23-12-2013, 23:32

lub to

Death
Post autor: chuj » 04-01-2014, 11:00

chuj
Post autor: TwojStary » 04-01-2014, 11:41
Naprawdę ja? Poczekaj chwilę, bo muszę zaraz uciekać z domu. Ksiądz chodzi po kolędzie, a jestem uczulony na nich i może być grubo.Burak pisze:TS we poleć jakie ravy, bo nudno

TwojStary
Post autor: dr Lewin » 04-01-2014, 11:50
No ja w zeszłym roku nic o takowej wizycie nie wiedziałem, bo byłem we własnym domu tylko gościem. Zostałem sam w mieszkaniu i kiedy dzwonek do drzwi zadzwonił byłem pewien, że to któryś z domowników wrócił z zakupów. Otwieram, a tam ksioncTwojStary pisze: Naprawdę ja? Poczekaj chwilę, bo muszę zaraz uciekać z domu. Ksiądz chodzi po kolędzie, a jestem uczulony na nich i może być grubo.

Co byście zrobili w takiej niezręcznej sytuacji, wiedząc, że sąsiadka z naprzeciwka nagrywa to wszystko przez Judasza?
- ruchańsko
dr Lewin
Post autor: TwojStary » 04-01-2014, 12:23
Do mnie przybiegł rok temu mały lodziarz w sukience na piętro i się pytał czy chce przyjąć pana buga w dom. Powiedziałem, że nie. Bez zbędnych tłumaczeń.lewin pisze:No ja w zeszłym roku nic o takowej wizycie nie wiedziałem, bo byłem we własnym domu tylko gościem. Zostałem sam w mieszkaniu i kiedy dzwonek do drzwi zadzwonił byłem pewien, że to któryś z domowników wrócił z zakupów. Otwieram, a tam ksioncTwojStary pisze: Naprawdę ja? Poczekaj chwilę, bo muszę zaraz uciekać z domu. Ksiądz chodzi po kolędzie, a jestem uczulony na nich i może być grubo.![]()
Co byście zrobili w takiej niezręcznej sytuacji, wiedząc, że sąsiadka z naprzeciwka nagrywa to wszystko przez Judasza?
Dodano: 04-01-2014, 14:36
Burek, słuchaj. Słucham teraz Cults, Sonic Youth, Grimes, Planningtorock'a, Bjork'a, Sleigh Bells'a.
Może coś Ci przypasi.

TwojStary
Post autor: chuj » 04-01-2014, 14:47
Bjork znam, resztę sprawdzęTwojStary pisze:Burek, słuchaj. Słucham teraz Cults, Sonic Youth, Grimes, Planningtorock'a, Bjork'a, Sleigh Bells'a.
Może coś Ci przypasi.
chuj
Post autor: chuj » 29-01-2014, 23:21
Uwaga podaje odpowiedź:

Ernst Karel - Swiss Mountain Transport Systems - ziomek jeździ se kolejką górską nagrywając wszystko. Field Recordingi pełną gębą.

Symphonies Of The Planets - dźwięki z układu słonecznego, nagrane przez sondę Voyager 1
Zamykam, pozdrawiam
chuj
Post autor: chuj » 20-03-2014, 20:36

Słucham se stacji numerycznych i jest fajnie wtedy

chuj
-
Buryczawian
- Beczki: 188
Post autor: Buryczawian » 27-03-2014, 19:22
ale bardzo chcial bym plusa to byl by moj pierwszy