E ŚWIĘTA
OFFICJAL OPENER
Re: E ŚWIĘTA
3 dni chujowej atmosfery, sztucznego uśmiechu, zakłamania i nudy. To ja może podziękuję. Jakoś trzeba będzie przemknąć wśród najebanej hołoty pasterskiej i gówna zalegającego na tablicach FB znajomych. Może by tak zrobić najlepszy prezent dla wszystkich i pójść się powiesić?
Czy jest ktoś ze mną?
Czy jest ktoś ze mną?
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
wieszanie się jest dla słabych
zostań, przetrwaj. też tego nie lubię.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Jestem z tobą. Też tak uważam.TwojStary pisze:3 dni chujowej atmosfery, sztucznego uśmiechu, zakłamania i nudy. To ja może podziękuję. Jakoś trzeba będzie przemknąć wśród najebanej hołoty pasterskiej i gówna zalegającego na tablicach FB znajomych. Może by tak zrobić najlepszy prezent dla wszystkich i pójść się powiesić?
Czy jest ktoś ze mną?
jutro dopiero pierwszy dzień świąt a mnie już chuj strzela
taka ponura atmosfera że narkotyki nie pomogą
taka ponura atmosfera że narkotyki nie pomogą
Przecież wiadomo, że złoty strzał to jedyna dobra forma samobójaRidż pisze:wieszanie się jest dla słabych
Dzięki pikus, równy z Ciebie gość
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Wiadomo od tylu lat
To już jutro, boże, wigilia u dwóch babć, potem u mnie... masakra jakaś.
To już jutro, boże, wigilia u dwóch babć, potem u mnie... masakra jakaś.
Posłuchałem się tego kiedyś i jak skończyłem? Na forum wyrzutków DW gdzie ja z tym forum mam tyle wspólnego co moja matka do papieża.Ridż pisze:wieszanie się jest dla słabych
Wigilia to chuj, dlaczego te ceremonie jeszcze się utrzymują? Kto w to wierzy i kto za to jeszcze płaci
Święta są dobre dla dzieci.
Macie prawilniaki prawilną muzykę:
a nawet nie włączam, pewnie te jebane dzwoneczki świąteczne
nuda jest jak chuj i szaro jeszcze bardziej, pomimo że słońce świeci pełną parą
nuda jest jak chuj i szaro jeszcze bardziej, pomimo że słońce świeci pełną parą
nie wrzucam takiego chłamuFinczy pisze:a nawet nie włączam, pewnie te jebane dzwoneczki świąteczne
Zaraz Freelander będzie odpalany i wyruszam. Nie rozjebcie forum gdy mnie nie będzie.pikus pisze:No pany, to już dzisiaj. I jak? Wymykacie gdzieś z domu?
Stopień stężenia czekolady maksymalny...
Beka, jak ktoś świąt nie lubi to niech ich nie obchodzi
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka