Także, do jutra mordeczki

>ta facjata tyciorkasolkrallis pisze: Jak obiecałem, tak robię.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich wyróżnionych na poniższych butelkach, to jest: Tycior, Burak, Ridż, Ratownik, Otisek, pawian, Tygrysek, Codi, Reeferman, Marta, MisterM, FairPlay, Remik, 100icki, Bolec, Cartman, Escer, jamdown. Społecznośc bugwiaków, choć mała, to bardzo aktywna. Wyrózniłem wszystkie nicki, które zapamiętałem z szotboksa, czy postów które udało mi się przeczytać. Z okazji 1000 postów na forum, które pozwoliło mi je oczywiście napisać, postanowiłem stworzyć oryginalnego, bugwiakowego browara. Miałem to zrobić w zeszłym tygodniu, ale formalne sprawy itp nie pozwoliły. Jako, że los jest taki a nie inny i wiatr piachem w oczy miotał, to wyszło jak wyszło. Niestety jakość strasznie ucierpiała z kilku powodów. Niemniej jednak uważam, że dopracowanie detali pomogłoby polepszyć cały efekt. Może na 10 tysięcy otworzymy własną flaszke?
Tak więc, zapraszam do zapoznania z poniższym projektem. Otwierając pierwsze piwerko wypije je za zdrowie każdego wymienionego z nicka, natomiast drugie, za całą resztę bugwiakowej społeczności.
phpBB [media]
Pozdrawiam,
solkrallis
prokurator dziura w dupie nic nie moze zrobic, sam wrzuciles to zdjecie do internetu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości