Gra wyścigowa na Androida
Plusy, diamenty, kody i nagrody
Gra wyścigowa na Androida
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 18:56
Jaką polecacie? Wyścig po diamenty beemą mi się znudził.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
dr Lewin
Re: Gra wyścigowa na Androida
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 19:03
Mam łączenie z pyrami, zaraz powinno się zassać.lewin pisze:Recless Racing 2, reszta to gowno robione w technologii starych gier na jave

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
TwojStary
Remik
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 19:12
PRZECIEŻ KURWA JAK MA TELEFON MI LEŻEĆ NA BIURKU TO PRZYNAJMNIEJ NIECH COŚ NA NIM BĘDZIE.
Co mam robić jak się nudzę? Przewijać galerię?
No kurwa, czy ja muszę tłumaczyć wszystko każdemu. Jebać hejterów.

TwojStary
Post autor: Remik » 13-01-2014, 19:15
No tak, zamiast sprzedać fona wziętego z Orencz za 1zł to teraz się męcz i zasłaniaj paluchami połowe ekranu.TwojStary pisze:Warn za spam.
PRZECIEŻ KURWA JAK MA TELEFON MI LEŻEĆ NA BIURKU TO PRZYNAJMNIEJ NIECH COŚ NA NIM BĘDZIE.
Co mam robić jak się nudzę? Przewijać galerię?
No kurwa, czy ja muszę tłumaczyć wszystko każdemu. Jebać hejterów.
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Remik
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 19:22
Po to wziąłem żeby mieć nowy telefon, a nie wytartego antyka na którym pisanie smsa to katorga.

TwojStary
Post autor: Remik » 13-01-2014, 19:23
Juz bym wolał tone burakówTwojStary pisze:Sprzedać i nakupić cebuljiiii!! xDDDDDDDDDD
Po to wziąłem żeby mieć nowy telefon, a nie wytartego antyka na którym pisanie smsa to katorga.
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Remik
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 19:25
Ja miałem dosyć jednegoRemik pisze:Juz bym wolał tone burakówTwojStary pisze:Sprzedać i nakupić cebuljiiii!! xDDDDDDDDDD

TwojStary
Post autor: Codi » 13-01-2014, 21:13
GTA San Andreas
Hill Climb

Codi
Post autor: TwojStary » 13-01-2014, 21:33
NO KURWA.Codi pisze:Traffic Racer
GTA San Andreas
Hill Climb
GTA jedyne normalne, reszta to jakieś gówno. W dodatku dostępne za free.
plus za chęci

TwojStary
Post autor: pawian » 13-01-2014, 23:16

pawian
Pybz
Post autor: TwojStary » 15-01-2014, 20:53
Wystarczy.

TwojStary