Co dostałem...
Re: Co dostałem...
Na pewno bardziej niż tysebeng pisze:ogól się, będziesz taki męski..

Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA 

cipe se ogolta
SZMATA TARCZO
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
FINCZY i RIDŻ najlepsze przyjaciele (_!_) ^^
NAZIOLE JADA PO RYDŻA
FINCZY i RIDŻ najlepsze przyjaciele (_!_) ^^
(_!_) pisze:cipe se ogolta

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Tak więc no... Zapominałem o temacie... 
Wracając do niego...
W środę i wczoraj goliłem się golarką. Jednym słowem to: 4,5/10. Dlaczego? Nie goli za pierwszym razem. Tzn. trzeba "przejechać" w tym samym miejscu po kilka razy. W dodatku podgalając brodę musiałem używać dwóch lusterek, bo nie widziałem jak golę. Zasłaniała mi. A na plusie to, że waży tyle co chiński telefon. Jeszcze nie pierdolnęła prądem, więc jest dobrze

Wracając do niego...
W środę i wczoraj goliłem się golarką. Jednym słowem to: 4,5/10. Dlaczego? Nie goli za pierwszym razem. Tzn. trzeba "przejechać" w tym samym miejscu po kilka razy. W dodatku podgalając brodę musiałem używać dwóch lusterek, bo nie widziałem jak golę. Zasłaniała mi. A na plusie to, że waży tyle co chiński telefon. Jeszcze nie pierdolnęła prądem, więc jest dobrze

Codi pisze:Tak więc no... Zapominałem o temacie...
Wracając do niego...
Jak chcesz się nauczyć golić, polecam zwykła maszynkę na żyletki

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Dlatego po 15 minutach wziąłem piankę i ogoliłem się normalnie maszynką od Gilette.Remik pisze:Codi pisze:Tak więc no... Zapominałem o temacie...
Wracając do niego...
Jak chcesz się nauczyć golić, polecam zwykła maszynkę na żyletkiA nie pierdolić, że nie goli za 1 razem i zasłania
Obrazek

Po co się golić, nie rozumiem. Właśnie kręcę sobie loki z brody.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
W młodym wieku preferuję golenie wąsa, narobię dzieci, to zapuszczę wąsa i zasadzę drzewoTwojStary pisze:Po co się golić, nie rozumiem. Właśnie kręcę sobie loki z brody.

100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
EMA DUVELDuvel pisze:Po co się golić, nie rozumiem. Właśnie kręcę sobie loki z brody.

niecaps
No ema RidżRemik pisze:W młodym wieku preferuję golenie wąsa, narobię dzieci, to zapuszczę wąsa i zasadzę drzewoTwojStary pisze:Po co się golić, nie rozumiem. Właśnie kręcę sobie loki z brody.

Pierdolę, nie robię dzieci. Chyba że na sprzedaż.

Dzieci są dla ludzi którzy nie mogą mieć kota 
Miałem przecież bachora mojej dziewczyny. Jestem dobrym ojcem. Teraz po tym wszystkim stwierdzam: pierdolę. Instynkt ojcowski we mnie wymarł. I chuj nie czytam co piszę dzisiaj

Miałem przecież bachora mojej dziewczyny. Jestem dobrym ojcem. Teraz po tym wszystkim stwierdzam: pierdolę. Instynkt ojcowski we mnie wymarł. I chuj nie czytam co piszę dzisiaj

A we mnie wymarł zanim w ogóle się zrodził 
Wolę pograć w dotę niż zajmować się pierdołami
EMA

Wolę pograć w dotę niż zajmować się pierdołami

EMA