Need For Speed
Need For Speed

Ostatnio zmieniony 19-11-2013, 14:23 przez Escer, łącznie zmieniany 1 raz.

In a game for eternal fame.
Re: Need For Speed
Widziałem.
Myślałem że to będzie wulgarny film o prawdziwych nocnych wyścigach, przesączony ulicami Detroit, narkotykami i tuningiem, a tu kolejne wodotryski pokroju Szybkich wściekłych i Transformersów. Gimbusy będą miały na co zapraszać swoje gimbasamice do kin, by przedstawić swą męskość jakie to oni filmy oglondajo. Powstało coś na wzór nowego NFS: Hot Pursuit, nieprawdaż? Oczywiście MUSI być wątek z głupią cipą przez którą główny bohater pokona cały kraj i zwycięży z brudnymi chłystkami.
Gra w nim Aaron Paul którego bardzo doceniam i lubię za rolę w Breaking Bad. Chyba jedynie z tego względu obejrzę ten twór hameryki.
Myślałem że to będzie wulgarny film o prawdziwych nocnych wyścigach, przesączony ulicami Detroit, narkotykami i tuningiem, a tu kolejne wodotryski pokroju Szybkich wściekłych i Transformersów. Gimbusy będą miały na co zapraszać swoje gimbasamice do kin, by przedstawić swą męskość jakie to oni filmy oglondajo. Powstało coś na wzór nowego NFS: Hot Pursuit, nieprawdaż? Oczywiście MUSI być wątek z głupią cipą przez którą główny bohater pokona cały kraj i zwycięży z brudnymi chłystkami.
Gra w nim Aaron Paul którego bardzo doceniam i lubię za rolę w Breaking Bad. Chyba jedynie z tego względu obejrzę ten twór hameryki.
Ostatnio zmieniony 19-11-2013, 14:30 przez TwojStary, łącznie zmieniany 2 razy.

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
A to dopiero pierwsza część jeszcze będzie 10 jak to jest z Fast Five.
Lubie takie filmik gdzie rządom auta i moje ulubione autko Mustang, bardzo też mi się podobał film z Nicolasem Cage 60 sekund.

Lubie takie filmik gdzie rządom auta i moje ulubione autko Mustang, bardzo też mi się podobał film z Nicolasem Cage 60 sekund.
Ostatnio zmieniony 19-11-2013, 15:18 przez Joda, łącznie zmieniany 1 raz.

I Angelina JolieJoda pisze:A to dopiero pierwsza część jeszcze będzie 10 jak to jest z Fast Five.![]()

Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Bo była wtedy z Thorntonem, a to stary dziad więc wiadomo.Joda pisze:A pardą jeszcze miała dobre cycki.TwojStary pisze:I Angelina Jolie
Pitt dał jej w popalić, w sumie ja też nie raz fapnąłem do niej [*] Piękne czasy, te tapety z nią na kompach

Lara filmowa > Lara komputerowa 
No ale to też u mnie był argument. Głównie przez Angelinę.

No ale to też u mnie był argument. Głównie przez Angelinę.

Ciekawe, czy w filmie też będą hamowali wbijając się w tylny zderzak rywala 

- ruchańsko
Coś pięknego, kocham takie komentarze.

Nowy zwiastun Need for Speeda:
Klipy:
Dodano: 04 Lut 2014 22:13
Klipy:
Dodano: 04 Lut 2014 22:13

In a game for eternal fame.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
i dlatego nawet mi się nawet nie chce sprawdzać co to za filmOtisek pisze:Aktor z Breaking Bad
sama nazwa odstrasza
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
Buryczawian
- Beczki: 188