Zapieprza jak poebany
Re: Zapieprza jak poebany
O kurde, burek, przeszedłem to kiedyś na xbox'ie i polecam, przednia giera choć na początku nie grałem w nią, bo dziwnie się w niej poruszało ale do ogarnięcia. Dobra misja gdzie jest ten duży wiatrak (Chyba zimowa mapa) Dawno nie grałem, jest to na PC?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Ano dobra i jest na PC, ale na >1 rdzeniowym procku nie pograszRemik pisze:O kurde, burek, przeszedłem to kiedyś na xbox'ie i polecam, przednia giera choć na początku nie grałem w nią, bo dziwnie się w niej poruszało ale do ogarnięcia. Dobra misja gdzie jest ten duży wiatrak (Chyba zimowa mapa) Dawno nie grałem, jest to na PC?
Ostatnio zmieniony 28-06-2013, 07:59 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
O ile dobrze zrozumiałem przekaz >1 czyli większym niz 1 rdzeń nie pograsz, to menedżer urządzeń i "odłączasz" 1, Gta Sa śmiga .KOBRA pisze:Ano dobra i jest na PC, ale na >1 rdzeniowym procku nie pograsz
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Spamuje w nocy jak nosalik. przypadek? wątpięRemik pisze:O kurde, burek, przeszedłem to kiedyś na xbox'ie i polecam, przednia giera choć na początku nie grałem w nią, bo dziwnie się w niej poruszało ale do ogarnięcia. Dobra misja gdzie jest ten duży wiatrak (Chyba zimowa mapa) Dawno nie grałem, jest to na PC?
pierdole nie chce mi sie bazgrac
Mam dwaKOBRA pisze:Ano dobra i jest na PC, ale na >1 rdzeniowym procku nie pograszRemik pisze:O kurde, burek, przeszedłem to kiedyś na xbox'ie i polecam, przednia giera choć na początku nie grałem w nią, bo dziwnie się w niej poruszało ale do ogarnięcia. Dobra misja gdzie jest ten duży wiatrak (Chyba zimowa mapa) Dawno nie grałem, jest to na PC?
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
Niestety nie pomagaDranz pisze:O ile dobrze zrozumiałem przekaz >1 czyli większym niz 1 rdzeń nie pograsz, to menedżer urządzeń i "odłączasz" 1, Gta Sa śmiga .KOBRA pisze:Ano dobra i jest na PC, ale na >1 rdzeniowym procku nie pograsz
Dla Scarface pomagało
Tato, co robiłeś jak mnie nie było na świecie? - byłem TwoimStarym na BW. ~Finczy
Zalecam reinstalacje.
Nadal czekam na diamenty.
Nadal czekam na diamenty.
Jeżeli powyższy post ciebie uraża, to pewnie miałem powody by go napisać. EMA
Nawet szybko biega. Ale w czym problem?
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
Za szybko zapierdala.
Also teraz mam czterordzeniowy procesor, maratony z Usain Boltem by pewnie wygrał truchtem.
Also teraz mam czterordzeniowy procesor, maratony z Usain Boltem by pewnie wygrał truchtem.
Zapieprza jak poebany
najlepiej to umrzeć, ale możesz też kupić lepszy komputerek
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Zapieprza jak poebany
To kup mi, bo umierać nie mam na razie w planach
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 893
- Kontakt:
Zapieprza jak poebany
Ja się nie znam, kupię słaby
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.