Bo i chińskich bajek mało oglądam. Nie mam weny jakoś...Otisek pisze:Bronisz tego a ostatnio mało piszesz, nie rzucasz tematów itd.Burak pisze:Czemu Anime Club? Przecie dobry jest

Bo i chińskich bajek mało oglądam. Nie mam weny jakoś...Otisek pisze:Bronisz tego a ostatnio mało piszesz, nie rzucasz tematów itd.Burak pisze:Czemu Anime Club? Przecie dobry jest
no chyba nieOtisek pisze:Obejrzałeś wszystko to nic dziwnego.
Nie pisałem do Ciebie.Niestabilny pisze:no chyba nieOtisek pisze:Obejrzałeś wszystko to nic dziwnego.
no wiemOtisek pisze:Nie pisałem do Ciebie.Niestabilny pisze:no chyba nieOtisek pisze:Obejrzałeś wszystko to nic dziwnego.
Obejrzałem (według MAL) znacznie mniej od Ridża i od DeviegoOtisek pisze:Obejrzałeś wszystko to nic dziwnego.
Lucky Star?lewin pisze:Lukas Alexander najlepszy znawca anime od tylu lat
Jako jedyny potrafił polecić anime, które spodoba się odwiecznemu hejterowi chińskich bajek, czyli mi
NieBurak pisze:Lucky Star?lewin pisze:Lukas Alexander najlepszy znawca anime od tylu lat
Jako jedyny potrafił polecić anime, które spodoba się odwiecznemu hejterowi chińskich bajek, czyli mi
Już myślałem...lewin pisze:NieBurak pisze:Lucky Star?
Monster
Spirited Away. Nic oryginalnego, ale kocham tą bajkę odkąd puścili ją na TVP1 gdzieś w 2006/2007Otisek pisze:A burek twoje ulubione anime?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości