Tak o zdjęciu.
Re: Tak o zdjęciu.
Dobry temat, aż se dodam do ignorowanych
Spoiler
Pokaż
Albo jednak nie, bo i tak mało tematów na forum jest
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Nie ma teraz zadnych fajnych bluz na bazarach. Byłem wczorej z mamą na lokalnym targowisku - bieda aż piszczy. Za to przeróznych koszul i swetrów cale zatrzésienie. Cale szczescie, ze zmienilem juz swoje nawyki ubraniowe
- ruchańsko
Najlepsze bluzy, to takie nonejmowe na zamek. Bez żadnych zbędnych napisów, jednolity kolor itd.lewin pisze:Nie ma teraz zadnych fajnych bluz na bazarach. Byłem wczorej z mamą na lokalnym targowisku - bieda aż piszczy. Za to przeróznych koszul i swetrów cale zatrzésienie. Cale szczescie, ze zmienilem juz swoje nawyki ubraniowe
Same here. Takich już nie ma. Tylko jakieś gówna w kolorowe kraty albo z rysunkiem hiphoperaBurak pisze:Najlepsze bluzy, to takie nonejmowe na zamek. Bez żadnych zbędnych napisów, jednolity kolor itd.lewin pisze:Nie ma teraz zadnych fajnych bluz na bazarach. Byłem wczorej z mamą na lokalnym targowisku - bieda aż piszczy. Za to przeróznych koszul i swetrów cale zatrzésienie. Cale szczescie, ze zmienilem juz swoje nawyki ubraniowe
- ruchańsko
Z bluzami nie mam problemu (z 5 mam, wystarczająco). Gorzej ze skarpetkami ("stópki", innych nie lubię). Jak znajdę jednolitego koloru, to będą chujowej jakości, a jak znajdę normalnej jakości, to będą w paski z napisem SPORT. Jeszcze gorzej jest z koszulkami.
Nowe skarpety u mnie są jakieś sztywne i słabo wentylujące. Chociaż handlarze zarzekają się, że to 100% bawełna, to chińszczyzną wali na kilometr. Sporty też noszę jedynie zimą do kaloszy, bo wiocha. Koszulki tera tylko z lajkrą, cieńsze od opłatka. W Szczecinie było łatwiej. Chodziłem nonstop w mundurze i tylko białe koszule musiałem zmieniać
Ostatnio zmieniony 05-03-2014, 16:54 przez dr Lewin, łącznie zmieniany 1 raz.
- ruchańsko
Tak o zdjęciu.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Tak o zdjęciu.
temat nieaktualny, zamykaj
Tak o zdjęciu.
kompa zamknij
Tak o zdjęciu.
lepiej sie zabij