Zesrałem sie i śmierdzi
Zesrałem sie i śmierdzi
ale biedaki tu siedza 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
Twilight Disaster
- Beczki: 6
Zesrałem sie i śmierdzi
No jak się jest szefem i jest się gansterem to jest się bogaczem. Ridżu dobry koleszka. Lepiej dobrze o nim mówić.
Zesrałem sie i śmierdzi
Ale z cb wariacikTycior pisze: ↑03-12-2014, 14:04Temat klasyk,ale podbijam o nowe fakty.
Dzisiaj czekając na winde,otworzyły się drzwi i wysiadła piękna dziewczyna o blond włosach. Pachniało perfumami w całym korytarzu no i w windzie. Ja niestety dzień wcześniej piłem mleko a wiadomo ja po mleku mam zajebiste sranie poprzedzone kilkoma godzinami piardów. Wlazłem do windy i się zesrałemjebało bardzo,nawet perfumy przebiło... współczuje temu kto po mnie wsiadał.

Zesrałem sie i śmierdzi
tak trzeba robić, też konserwuje swoje pierdy w pokojach w robocieTycior pisze: ↑03-12-2014, 14:04Temat klasyk,ale podbijam o nowe fakty.
Dzisiaj czekając na winde,otworzyły się drzwi i wysiadła piękna dziewczyna o blond włosach. Pachniało perfumami w całym korytarzu no i w windzie. Ja niestety dzień wcześniej piłem mleko a wiadomo ja po mleku mam zajebiste sranie poprzedzone kilkoma godzinami piardów. Wlazłem do windy i się zesrałemjebało bardzo,nawet perfumy przebiło... współczuje temu kto po mnie wsiadał.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ