Ja się postarałem, a Tycior zdjęcia z ogłoszenia wstawił
Sieeeemanko, witam w moim mieszkanku!
Zacznę od wejścia do mieszkania oraz korytarza. Pojedyncze zdjęcie chujowo pokazywały stan rzeczywisty, dlatego zrobiłem panoramę (można se powiększyć):
Nie ma tu żadnego okna, dlatego jest ciemno i jak ktoś się zjebie to długo czuć. Od lewej - drzwi do cibelka, drzwi do łazienki, przejście dalej, wieszak i pokój do wynajęcia czyli schowek na odkurzacz oraz inne bajery.
Cibelek, czyli centrum Snapowego dowodzenia:
Łazienka:
Po przejściu dalej widzimy to (na lewo ja śpię, na prawo współlokator):
Dalej panorama zrobiona z okolic fotela na poprzednim zdjęciu
Od lewej biurko oraz kąkuterek współlokatora przy którym sobie jem cebaby i bugwiakuję, cała kuchnia we wnęce (mama sprząta u sąsiadów żeby było floty chociaż trochę wiecej), korytarz do wyjścia i moje łóżeczko.
I dokładniejsze zdjęcia bo mi chujowa ta panorama wyszła:
No i to tyle z mojego mieszkanka. Ciasne, ale wynajęte. Mieszkanie to kawalerka umieszczona na ostatnim piętrze kamienicy znajdującej się w samym centrum Rzeszowa, zara obok Rzeszowskiego urzędu miasta i rynku (w lecie to pewnie tu się nie da życ łikendami). Jest to moje trzecie mieszkanie odkąd studiuję w Rzeszowie, w porównaniu z dwoma poprzednimi, jest ono najmniejsze, dlatego mieszkam w nim z tylko jednym współlokatorem, z którym bardzo dobrze się znam i z którym to wciągam marihuannie nosem dlatego nie przeszkadza nam że żyjemy praktycznie w jednym pokoju.
Pzdr z fartem, mam nadzieję że ktoś jeszcze swoje mieszkanie wrzuci, a nie tylko my we dwoje