Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Nocne Pikacze
Nie o te marzenie mi chodzi. Nie mogę wam napisać, bo się FAKTYCZNIE nie spełni, ale nie chodzi mi o jakieś samobójstwo 

Nocne Pikacze
Proszę to wypluć trzy razy przez prawie ramię. Bugwie najlepsze forum w internecie. Zaglądam codziennie po kilka razy nawet jeśli nie loguję.
Nocne Pikacze
To jakie marzenie oprócz śmierci i zamknięcia bw uniemożliwi ci napisanie na forum czy marzenie się spełniło 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Nocne Pikacze
w psychiatryku zamieszka 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Nocne Pikacze
No ja bym ci napisał, ale wtedy wuja z tego marzenia. Jak się nie odezwę w ciągu miesiąca można uznać że zostałem spełniony i spadający gwiazdy naprawdę spełniają marzenia.
Chętnie bym tam spędził trochę czasu

Nocne Pikacze
NIEEEE. Zmierzasz w odwrotnym kierunku. Mimo to chciałbym spędzić kilka dni w takim ośrodku i wyciągnąć jakiekolwiek wnioski. Zobaczyć z jakimi problemami zmagają się ludzie i być może poznać ciekawych ludzi. W sumie żyjemy w takich czasach przez które psychiatryki chętnie cie przyjmą XD
Nocne Pikacze
takie psychiatryki to za darmo (w sensie na nfz) są, czy to płacić trzeba pytam dla kolegi
Nocne Pikacze
Konstytucja > przepisy na kiju
Także dziękuję, dobranoc
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Nocne Pikacze
No policja może Tyciora mającego legitymacje inwalidzką co najwyżej cmoknąć w doope ogułem za nie noszenie maski, najgorsze co go może spotkać to lament grażyn że jak to tak bez maski, a i one raczej nie podniosą głosu na kogoś na wózku bo nie wypada
i tak trzeba żyć, jednym prostym trickiem wkurwił przemysł grażynowy
i tak trzeba żyć, jednym prostym trickiem wkurwił przemysł grażynowy