moj rap
oceny ziomki bede raperem
-
Buryczawian
- Beczki: 188
moj rap
jol jol modafaka jol jol... dzisiaj se wracalem i sie wyjebalem tuman ze mnie taki ze se wpadlem w krzaki zjadlem sobie platki z mlekiem twojej matki joll jolll
to tak na poczatek wiecie poczatki rapu tak sie rodza legendy bedzie wiecej pozdro ziomki JP
to tak na poczatek wiecie poczatki rapu tak sie rodza legendy bedzie wiecej pozdro ziomki JP
Ostatnio zmieniony 27-03-2014, 21:23 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Buryczawian
Re: moj rap
a dziekuje ziomki
nastepne zlapany rym na szubko
dzisiaj rano wpadlem z pracy zajebalem matce z glacy mowie do niej daj mi obad ona do mnie W KIBLU ZOBACZ jol jol
z bitem brzmi inaczej polecam
nastepne zlapany rym na szubko
dzisiaj rano wpadlem z pracy zajebalem matce z glacy mowie do niej daj mi obad ona do mnie W KIBLU ZOBACZ jol jol
z bitem brzmi inaczej polecam
Ostatnio zmieniony 27-03-2014, 21:22 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 1 raz.
Daleko zajdziesz, uwierz mi. Znam się na tym.mosznaIfaja pisze:dzisiaj rano wpadlem z pracy zajebalem matce z glacy mowie do niej daj mi obad ona do mnie W KIBLU ZOBACZ jol jol
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
najlepszy dziś, co nie?lewin pisze:O kurwa xDDDD
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Buryczawian
wiem wiem ze jestescie pod wrazeniem wiele osob mi to mowie jak mnie tylko zobacza slysze slowa typu ej stary masz morde jak urodzony raper
diss dla was burak i lewin i niestabilny
dzisiaj rano kurwa wstaje na kibelek sie udaje patrze kurwa a tam gowno ktos sie zesral wczesniej rowno jollllll
edit dodaje tutaj dis na pawiana
ehem raz dwa raz dwa proba mikrofonu tryyyrryyyyyyy phiiiiiiii popraw mikro janek.... dobra lecim....
Jol mada faka zajebali mi skadaka pawian kurwa ty frajeze spierdoliles na rowerze jednak ze masz wielka dupe siodlo weszlo ci w ta pupe nagle czujesz te ukucie i spierdalasz w jednym bucie jolll
diss dla was burak i lewin i niestabilny
dzisiaj rano kurwa wstaje na kibelek sie udaje patrze kurwa a tam gowno ktos sie zesral wczesniej rowno jollllll
edit dodaje tutaj dis na pawiana
ehem raz dwa raz dwa proba mikrofonu tryyyrryyyyyyy phiiiiiiii popraw mikro janek.... dobra lecim....
Jol mada faka zajebali mi skadaka pawian kurwa ty frajeze spierdoliles na rowerze jednak ze masz wielka dupe siodlo weszlo ci w ta pupe nagle czujesz te ukucie i spierdalasz w jednym bucie jolll
Ostatnio zmieniony 27-03-2014, 21:55 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 3 razy.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
Buryczawian
ziomi teraz bedzie kilka zdani w rymie o milosci
kiedy patrze w twoje oczy kutas szybko wiednie po tym wale konia to z milosci zeby poczuc tej radosci spuszczam sie na twoje zdjecie zebys miala spusta w gebie kiedy chcialem wlozyc w dupe powiedzialas ze masz kupe jol
jak ktos chce moge pisac teksty a wy podlozycie bita
edit
tuaj dis uzytkowanika pawian na mnie
oke
tutaj odpowiedz
jol jol ty jebany lamerze jedziesz po mnie jak po jakims frajeze ale nim nie jestem i wjade ci zaraz z tekstem bede walil cie w dupe jak moja dawna suke masz morde jak moje jaja i dajesz dupy za quspaja pozdro
prosze o ocenke
kiedy patrze w twoje oczy kutas szybko wiednie po tym wale konia to z milosci zeby poczuc tej radosci spuszczam sie na twoje zdjecie zebys miala spusta w gebie kiedy chcialem wlozyc w dupe powiedzialas ze masz kupe jol
jak ktos chce moge pisac teksty a wy podlozycie bita
edit
tuaj dis uzytkowanika pawian na mnie
oke
joł joł ale z ciebie moszna i faja, hehe jp jp zią firmą najs śmigam po bicie jak srebrny surfer po orbicie wszędzie cię odnajdę bo mam przennego chleba pajdę jwp hemp gru jp jp elo diss
tutaj odpowiedz
jol jol ty jebany lamerze jedziesz po mnie jak po jakims frajeze ale nim nie jestem i wjade ci zaraz z tekstem bede walil cie w dupe jak moja dawna suke masz morde jak moje jaja i dajesz dupy za quspaja pozdro
prosze o ocenke
Ostatnio zmieniony 27-03-2014, 23:04 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Buryczawian
splecione na szybko jeden na dzisiaj
jol jol siedze na kanapie i se w pizdzie drapie pale szluga w domu nie mow nic nikomu joll to tyle na dzisiaj nie mam weny sorry ziomy mozg mi sie przegrzal
jol jol siedze na kanapie i se w pizdzie drapie pale szluga w domu nie mow nic nikomu joll to tyle na dzisiaj nie mam weny sorry ziomy mozg mi sie przegrzal
Ostatnio zmieniony 28-03-2014, 23:41 przez Buryczawian, łącznie zmieniany 2 razy.