Nocne Pikacze
Wstęp 21:00-8:00
Re: Nocne Pikacze
Takie coś to ja codziennie widzę, jak haxuje qspaje. ns po sobie zostawił dobrą ochronę przed haxami. 

"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
nie musze patrzeć Ci w oczy, żeby wiedzieć, ze coś nie grrra
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
To jest kod binarny a nie hacki na qspajecoś pisze:Takie coś to ja codziennie widzę, jak haxuje qspaje. ns po sobie zostawił dobrą ochronę przed haxami.

Rezultat:
http://www.bugwie.com/viewtopic.php?p=76099#76099

In a game for eternal fame.
-
Buryczawian
- Beczki: 188
chlopaki mialem awarie neta kurde nie moglem zasnac i nie powiedziec wam dobranoc juz wszytko dziala czekalem godzine dobra dobranoc ide spac
Miło z Twojej strony, nie wiem co powiedzieć. Mam nadzieję, ze dobrze spałeś.mosznaIfaja pisze:chlopaki mialem awarie neta kurde nie moglem zasnac i nie powiedziec wam dobranoc juz wszytko dziala czekalem godzine dobra dobranoc ide spac
Są ci nieliczni, co nie dadzą, by spadła korona z głowy Orła.
Coś słabo ci idziecoś pisze:Takie coś to ja codziennie widzę, jak haxuje qspaje. ns po sobie zostawił dobrą ochronę przed haxami.

POZDRO UCHO
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Buryczawian
-
Buryczawian
Dowody poproszęmosznaIfaja pisze:siema ludzie
temat musi wzmarchwystwac (trudne slowo) jak jezus

Dobra, ale ja zaraz do łóżka bo do szkoły nie wstaniesz.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Buryczawian
pawian pisze:Dowody poproszęmosznaIfaja pisze:siema ludzie
temat musi wzmarchwystwac (trudne slowo) jak jezus
bible przeczytaj
burak ja na 8 mam do pracy albo wcale jeszcze nie wiem co jutro bedzie bo mala awaria w robocie

-
Buryczawian
boga nie ma szatana tez nie wszytko wymysly glupich ludzi.. jak sie zginie to jest ciemnosc, duchy to dupa nie ma czegos takiego jezus co jezus tez sobie moge napisac cos za 500 lat to znajda i bedzie ze kurwa bylem bogiem dziwiek.. od co....