Prawda o darkw która znikłą z wykopa
macie to może?
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
Haha pamiętam te akcje na wykopie. Dobre to było
Z tego co wiem to wystalkowali penixiaka i tego joshiego ci renegaci z Discorda, co był wśród nich m. in. Kodiaq i kilku innych ale zapomniałem te nicki...
Tak czy inaczej nieźle tam działali bo penixiaka to dali radę wystalkować co do landu w jakim mieszkał no i rodzinę też podobno wyczaili całą. Joshiego też mieli dane i to latało po wykopku. W sumie oni też potwierdzili że tiger to był joshi bo coś tam było z tą sygną chyba? że była w niej niespodzianka co sczytała IP Matiego
Ogólnie beka z tego byłą jak się wchodziło na czat, a tam był płacz fenixa że to pojebani ludzie

Tak czy inaczej nieźle tam działali bo penixiaka to dali radę wystalkować co do landu w jakim mieszkał no i rodzinę też podobno wyczaili całą. Joshiego też mieli dane i to latało po wykopku. W sumie oni też potwierdzili że tiger to był joshi bo coś tam było z tą sygną chyba? że była w niej niespodzianka co sczytała IP Matiego

Ogólnie beka z tego byłą jak się wchodziło na czat, a tam był płacz fenixa że to pojebani ludzie

Szkoda, że wtedy tego nie widziałem, z wykopa też pousuwane.OzaweNakashi pisze: ↑07-03-2022, 22:39Ogólnie beka z tego byłą jak się wchodziło na czat, a tam był płacz fenixa że to pojebani ludzie
Natrafiłem wczoraj na filmik Biznesmana o tym jak płacił 100 Ojro za odbanowanie konta:
phpBB [media]
Potem Goth go zbanował po raz drugi za byle gówno.
Ogólnie Biznesman to też zabawny koleś. Świruje tym majątkiem jakby był jakimś milionerem, wprawdzie coś tam się dorobił,
a jest na tyle głupi, żeby przesiaduje na jakichś darezach i płaci jakiemuś zjebowi 100 ojro za odbanowanie konta.
W dodatku używa słowa bynajmniej jako przynajmniej

Nie wiem czy Goth zbanował go z polecenia fenixa, który może myślał, że znów się wykupi kasą

Czy srenix nic nie powiedział kolegom, że przytulił od niego hajs i dał im wolną rękę.
ale jaja ja pierdole 

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
To może trochę o fenixie, bo o qspym sporo zostało już powiedziane, a o adminie już 2 warezów w swojej
karierze admina, wiemy niewiele.
W sumie jak powszechnie wiadomo ma na imię Adrian, ma 30 lat i mieszka w Niemczech.
Jego imię i nazwisko było raczej powszechnie udostępniane przez niego samego bodajże gdzieś kiedyś przy zbiórkach,
więc nie jest to wiedza tajemna, tak samo łatwo można odnaleźć jego profil na FB.
https://www.facebook.com/pagowskiadrian
Jak wiadomo fenix lubi auta, pieniądze i ciągle powtarza o sukcesie w życiu, jak mniemam on go osiągnął, co jest godne
pozazdroszczenia, jeśli do niedawna według doniesień pracował jako pracownik budowlany.
O tym jaką jest osobą wie każdy kto miał okazję przebywać dłużej na darkw, więc nie ma sensu się tutaj powtarzać.
Dla tych, którzy go nie znają i chcieliby dowiedzieć się jego czegoś więcej, wklejam link do forum na którym ktoś napisał o nim dwa ciekawe posty:
https://torg.pl/o-wszystkim-i-o-niczym/ ... ywa-4.html
Nie ma co czytać całego, bo wcześniej nie ma nic ciekawego, warto od razu przejść do postów #33 i #36
Posty dość stare, być może tu się już gdzieś przewijały, w każdym razie ja do tej pory na nie nie trafiłem. Miłej lektury życzę.
karierze admina, wiemy niewiele.
W sumie jak powszechnie wiadomo ma na imię Adrian, ma 30 lat i mieszka w Niemczech.
Jego imię i nazwisko było raczej powszechnie udostępniane przez niego samego bodajże gdzieś kiedyś przy zbiórkach,
więc nie jest to wiedza tajemna, tak samo łatwo można odnaleźć jego profil na FB.
https://www.facebook.com/pagowskiadrian
Jak wiadomo fenix lubi auta, pieniądze i ciągle powtarza o sukcesie w życiu, jak mniemam on go osiągnął, co jest godne
pozazdroszczenia, jeśli do niedawna według doniesień pracował jako pracownik budowlany.
O tym jaką jest osobą wie każdy kto miał okazję przebywać dłużej na darkw, więc nie ma sensu się tutaj powtarzać.
Dla tych, którzy go nie znają i chcieliby dowiedzieć się jego czegoś więcej, wklejam link do forum na którym ktoś napisał o nim dwa ciekawe posty:
https://torg.pl/o-wszystkim-i-o-niczym/ ... ywa-4.html
Nie ma co czytać całego, bo wcześniej nie ma nic ciekawego, warto od razu przejść do postów #33 i #36
Posty dość stare, być może tu się już gdzieś przewijały, w każdym razie ja do tej pory na nie nie trafiłem. Miłej lektury życzę.
Ostatnio zmieniony 08-03-2022, 19:06 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 2 razy.
no i dobra, penix to mój przyjaciel