darkflix -> darkbox
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
darkflix
Uwierz mi że wielu miało pewnie miny jak na tym memie

Założyłem tam konto skoro już nie trzeba jak ten pies czekać aż penixiarz rzuci te zaproszenia no i kurwa płakałem jak się po tym chujstwie poruszałem. To layout typowo pod fora tematyczne i społecznościowe a nie warez, jeszcze te pierdoły za napisanie pierwszego posta, nowego teamtu itp. bardzo potrzebne na warezie

Fenix jak taki anty Midas, czego się nie dotknie to przemieni w gówno.
@Tycior to wystarczy jakbyś dodał tam dział z generką tylko, i już bije to na głowę darkbąka

A no i co do sprytnej zmiany nicków naszego czempiona warezowego

Ostatnio zmieniony 26-03-2022, 21:57 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
darkflix
Bo to głupek. Pewnie drugi typ mu powiedział: ej mordo, może zmienimy skrypt forum z phpbb3 na inny, bo za dużo jebania dla mnie z modami? - Yyy, no dobra, a panel dotacji też mi zrobisz? - No pewnie.OzaweNakashi pisze: ↑26-03-2022, 20:57To layout typowo pod fora tematyczne i społecznościowe a nie warez, jeszcze te pierdoły za napisanie pierwszego posta, nowego teamtu itp. bardzo potrzebne na warezie
- Dobra, to zmieniaj.
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
darkflix
No tak było pewnie
A diamentów z tego co widzę to nie ma, ani do losowania (zamierzone może w sumie żeby wpłacać pieniążki) ani też ich ilości

A diamentów z tego co widzę to nie ma, ani do losowania (zamierzone może w sumie żeby wpłacać pieniążki) ani też ich ilości

darkflix
haha, zarejestrowalem sie na tym gównie, zwyzywałem śmiecia i dał rejestracje na aktywacje ręczną przez admina xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
boi się pies jebany, prawidlowo ma się bać
boi się pies jebany, prawidlowo ma się bać
Ostatnio zmieniony 27-03-2022, 10:31 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.