był tu na bw swego czasu i był mocno zaangażowany w rozwój/pomoc oryginalnego darkwarez
darkflix -> darkbox
darkflix
Sprawdziłem tutaj info o nim w tematach, rzeczywiście wynika z tego, że to człowiek utalentowany i znający się na robocie.
Być może jest to ten mesjasz, który ośmieszy penixa i jego popłuczyny tworząc wreszcie godną namiastkę DW
Być może jest to ten mesjasz, który ośmieszy penixa i jego popłuczyny tworząc wreszcie godną namiastkę DW

darkflix
W 2009/2010 pojawiały się i zaraz znikały (zazwyczaj przez problemy techniczne typu wszyscy użytkownicy mają nagle admina i część z nich rozpierdala forum) fora o nazwach dargwarez / darqwarez, założycielem jednego z nich był Boltex (jego akurat nie zostało rozpierdolone, znaczy zostało, ale nie przez dziurę w forum tylko niesubordynację użytkowników
)
W 2011 zostało założone przez Rahrahima poprzednie bugwie działające pod adresem bugwie.pl, które potem zostało przejęte przez HeadShota aka ThePostalDude aka Amunicja i jakie on tam jeszcze niki miał na DW, i z tego powodu zmienia nazwę na desru.pl by potem znowu powrócić do bugwie.pl. To bugwie z powodu chyba braku ruchu zostało zamknięte końcem stycznia / początkiem lutego 2012 roku. Mogłem je przejąć i zająć się adminowanem ale miałem wtedy 15 lat i średnio hostingi kumałem, teraz żałuje. Mielibyśmy już ponad 11 lat działania.
W styczniu 2013 zostało założone to Bugwie.
Gdzieś tam pomiędzy tymi datami pojawiały się jeszcze mniejsze fora typu wiciu.hdsi.pl które założył Remik, też były jakieś problemy techniczne przez które po jakimś czasie trzeba było stawiać forum od nowa teraz pod nazwą spamuj.hdsi.pl skąd pochodzi nazwa jednego z działów tu. Na tych forach nie było żadnego regulaminu i można było spamić co ci się podoba, dlatego też tu na forum w dziale Spamuj regulamin nie obowiązuje.

W 2011 zostało założone przez Rahrahima poprzednie bugwie działające pod adresem bugwie.pl, które potem zostało przejęte przez HeadShota aka ThePostalDude aka Amunicja i jakie on tam jeszcze niki miał na DW, i z tego powodu zmienia nazwę na desru.pl by potem znowu powrócić do bugwie.pl. To bugwie z powodu chyba braku ruchu zostało zamknięte końcem stycznia / początkiem lutego 2012 roku. Mogłem je przejąć i zająć się adminowanem ale miałem wtedy 15 lat i średnio hostingi kumałem, teraz żałuje. Mielibyśmy już ponad 11 lat działania.
W styczniu 2013 zostało założone to Bugwie.
Gdzieś tam pomiędzy tymi datami pojawiały się jeszcze mniejsze fora typu wiciu.hdsi.pl które założył Remik, też były jakieś problemy techniczne przez które po jakimś czasie trzeba było stawiać forum od nowa teraz pod nazwą spamuj.hdsi.pl skąd pochodzi nazwa jednego z działów tu. Na tych forach nie było żadnego regulaminu i można było spamić co ci się podoba, dlatego też tu na forum w dziale Spamuj regulamin nie obowiązuje.
Ostatnio zmieniony 01-04-2022, 13:35 przez chuj, łącznie zmieniany 2 razy.
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
darkflix
Kto ma konto na tym gównie, to polecam zobaczyć ten temat:
https://darkbox.vip/topic/10492-konkure ... ment-26763
Dla tych co tam prędko nie wbiją to w skrócie:
Ktoś pyta o nowe darkw.co bo znalazł info na wykopie.
Penix odpisał oczywiście na to w tym swoim zjebanym stylu zjeba, że:
https://darkbox.vip/topic/10492-konkure ... ment-26763
Dla tych co tam prędko nie wbiją to w skrócie:
Ktoś pyta o nowe darkw.co bo znalazł info na wykopie.
Penix odpisał oczywiście na to w tym swoim zjebanym stylu zjeba, że:
Już miałem wyskoczyć i kurwie odpisać, że kto to mówi o wybijaniu się na darkw, jak ten szmaciarz sam wybił się z darkw na trupie DW, ale pizdeczka zamknęła temat obsrana jak zwykle.chcesz powiedzieć że ty i twój wykop wiecie więcej ode mnie gdzie ja administrowalem darkw i miałem kontakt z tamtym właścicielem?Śmieszni trochę jesteście żeby z takimi tematami wyskakiwać. My konkurencji nie mamy, nie ma czegoś takiego jak konkurencja na warezach, w dzisiejszych czasach trzeba się wspolnie wspierać. Darkw nie ma kontynuacji, jedynie żeby nie stracić społeczności pomyślałem by zrobić darkboxa razem z @ Situ wszystko inne to scam, i wybicie się na nazwie darkw. Osobiście bym się tam nie logował ani nie podawał żadnych danych. A jeśli nie wierzycie w to co pisze, na fejsie mamy fanpage od 2018r darkw.pl - tam daliśmy reklamę nowego forum jakim jest darkbox, możecie sobie sprawdzić.
Modlę się, żeby to darkw.co było naprawdę pomyślane pod każdym względem i nie jebło po 6 miesiącach, bo ktoś tego nie przemyślał. Nie podoba mi się wciąż, że skoro to ludzie z DW jak piszecie, którzy tworzyli w jakimś stopniu tamto miejsce, zamiast odwołać się do tradycji DW, to podpinają się pod to chujstwo, co mocno mi tutaj zgrzyta. Ok, kumam, że DW nie ma od 4 lat, ale ludzie nie zapomnieli co to było za miejsce. Darkw może służyć jako jakaś przynęta, wabik, ale jednak liczę, że to nie będzie ostateczna nazwa tego forum.Czyli DARKBOX VIP jest oficjalnym następcą poprzednich wersji dark ??
Tak. Temat zamykam, wszyscy poinformowani. Jeśli chcecie mieć pewność możecie wejść na oficjalne konto na Fejsie darkw.pl i jest tam informacja o darkboxie. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 31-03-2022, 19:45 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 4 razy.
darkflix
darkwarez było co by nie mówić dużym i złożonym przedsięwzięciem i myśle, że nadal darkwarez jest jakoś zastrzeżone, dlaczego penix nie wział go tylko jakieś darkw?
Po drugie darkw było parę lat na rynku więc ludziom łatwiej będzie skumac darkw niż kolejny no name warez z niewiadomą przyszłością, co fenix nadszarpnął w ostatnim czasie zaufanie userów tworząc 5 wersji jednego forum.
Moim zdaniem przekminione ok
Po drugie darkw było parę lat na rynku więc ludziom łatwiej będzie skumac darkw niż kolejny no name warez z niewiadomą przyszłością, co fenix nadszarpnął w ostatnim czasie zaufanie userów tworząc 5 wersji jednego forum.
Moim zdaniem przekminione ok
Ostatnio zmieniony 31-03-2022, 21:01 przez Tycior, łącznie zmieniany 1 raz.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
darkflix
Pewnie dlatego, bo chciał domenę z końcówką .pl a nie żadne com.pl itp. więc wykminił, że skróci nazwę darkwarez.pl do darkw.pl i będzie też git. Jak sam wiesz to prosty chłop i jego logika raczej nigdy nie wznosi się na takie wyżyny, żeby w ten sposób kalkulować. No ale być może rzeczywiście jest w tym większa logika niż myślę, mimo że ta nazwa mnie mierzi.
Zobaczymy co tam wyniknie z tego.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
darkflix
Ten ćpun headshoot jak przejął admina to odjebala mu szajba i myślał że jest panem życia i śmierci dodatkowo propsowal tych co wpłacali hajs na forum a zmiany które wprowadził czyli zmiana domeny i tak zwane krzaczki na forum były spowodowane tym że on poprostu wykorzystał forum jako brudnopis do nauki w forumki.

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
darkflix
przez tyle lat myśle, że jakos sie zabezpieczył przed klonami a może tylko pierdole głupoty, nie wiem
jak w 2013 tu przylazłem to kto był adminem?
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.