Redaktor podczas programu Grubbsnax (transkrybowanym przez VGC) potwierdził, że deweloperzy łączą fotorealistyczną grafikę z elementami animacji:
„Będzie on fotorealistyczny, ale nie zabraknie w nim elementów animacji. Kojarzysz sytuację, gdy oglądasz reklamę samochodu lub coś podobnego, a samochód jedzie, a następnie lecą z niego kreskówkowe płomienie i inne rzeczy? Wygląda na to, że właśnie o taką estetykę im chodzi”.
NFS 2022
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
NFS 2022
Natrafiłem w sieci na info o nowym NFSie. Wygląda chujowo ogółem i dziękuję za uwagę
phpBB [media]
NFS 2022
kurwa, ciężkie boje będą do najbardziej zjebanej ścigałki roku 2022
Gran Turismo 7 vs NFS 2022
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Buryczawian
- Beczki: 188
-
Buryczawian
-
Buryczawian
NFS 2022
Mam xboxa i potwierdzam, że 4 i 5 to świetne gry
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł ~Ridż
Czuję, jakbym miał zwarcie w mózgu. ~Ricky
Jebać alkoćpunów, zawsze jestem czysty bo się myję
NFS 2022
Ty no nie wiem, jak dla mnie to po prostu alpha, która ma testować mechaniki i nie oddaje ostatecznego wyglądu, gameplayu i niczego. Pewnie nie było jeszcze testów tytułu.OzaweNakashi pisze: ↑16-04-2022, 22:21Natrafiłem w sieci na info o nowym NFSie. Wygląda chujowo ogółem i dziękuję za uwagę
phpBB [media]
Redaktor podczas programu Grubbsnax (transkrybowanym przez VGC) potwierdził, że deweloperzy łączą fotorealistyczną grafikę z elementami animacji:
„Będzie on fotorealistyczny, ale nie zabraknie w nim elementów animacji. Kojarzysz sytuację, gdy oglądasz reklamę samochodu lub coś podobnego, a samochód jedzie, a następnie lecą z niego kreskówkowe płomienie i inne rzeczy? Wygląda na to, że właśnie o taką estetykę im chodzi”.
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
NFS 2022
Tutaj jest jeszcze więcej tego gameplayu z "leaku" (bo podobno oni specjalnie to wypościli żeby sprawdzić odbiór tych wypocin)
Wiadomo że to wszytko nieoteksturowane, bez oświetlenia itp, no ale bazowe efekty raczej zostają, a ten komiksowy dym podczas driftów, struga powietrza za spojlerem, struga światło i struga po nitro to jest ogólnie chujowe strasznie
phpBB [media]
Wiadomo że to wszytko nieoteksturowane, bez oświetlenia itp, no ale bazowe efekty raczej zostają, a ten komiksowy dym podczas driftów, struga powietrza za spojlerem, struga światło i struga po nitro to jest ogólnie chujowe strasznie
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
NFS 2022
nfs sie skonczyl na karbonie
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
NFS 2022
Wyjątkowo zgadzam się z Riczem, Carbon to ostatnia spoko gierka tej serii
Znowu jakieś bajki piszesz, kurwa Hans Kartman Blaklordsen się znalazł ~Ridż