za stary jestem na ten świat.
to już stare i trochę przez boomerów nakręcone, teraz są inne odzywki
chodzą, pewnie, jeszcze jak, na wioskach nie ma bo cała wioska by taką wyśmiała i wskazywała ją palcami
Pff, ja tak robię od dawna, jak widać wyprzedzam modę zanim jeszcze ta się pojawi
Tego nie znałem całe szczęście. W każdym razie brzmi jak odgłosy, które wydaje się podczas rzygania
Skoro nie jesteś to po co wchodzisz na gimbogrupki na fb i sriktoku?
Niestety ostatnio widziałem, że ta zaraza po wioskach już się rozlewa. Jakieś torby z LGBT i cała ta spedalona młodzież.
Nie jest to głupi pomysł, żeby wrócić do starych i sprawdzonych rozwiązań, ale niestety nierealny póki co.
a to jakis zakaz jest? może mam już do trumny sie pakować?Don Alfonso pisze: ↑14-06-2022, 15:34Skoro nie jesteś to po co wchodzisz na gimbogrupki na fb i sriktoku?
Niby nie ma, ale jeśli nie jesteś pedofilem ani innym zbokiem to po co to robić? Człowiek się tylko niepotrzebnie wnerwia i załamuje. Ja wolę żyć w niewiedzy.
To też. Kiedyś jakby taki szczyl 10-12 letni za coś takiego dostałby tak po piździe, że przez miesiąc na dupie by nie usiadł a teraz... Idź pan w chuj z czymś takimjorguś kiler pisze: ↑14-06-2022, 15:45chodza gowniarze po wiosce z wielkimi dżej bi elami i słuchają narkomanskich rapsow bonusa rpk i innych cpunow marychuanskich na caly regulator
pierdolnieta mlodziez bandycka mordercza
jak mnie triggeruje to slowo
jakby młodzież słuchała bonusa rpk to bym ich szanował, ale słuchają jakichś leosi, okich i innych jacusiówjorguś kiler pisze: ↑14-06-2022, 15:45słuchają narkomanskich rapsow bonusa rpk i innych cpunow marychuanskich na caly regulator
A wiesz, że KIEDYŚ mówiłem dosłownie to samo co ty teraz? Też mnie wkurwiało takie gadanie w stylu: aaa, kiedyś to było, aaa inne czasy, inna młodzież bla bla. Wyśmiewałem to i pewnie wtedy przybiłbym ci pionę.Tycior pisze: ↑14-06-2022, 16:34jak mnie triggeruje to slowo
kurwa, kiedyś to ludzie w jaskini mieszkali i polowali na dinozaury kamieniami cytując klasyka
Czasy się zmieniają i każde pokolenie pierdoli, że na gorsze a co u nas nie było emo, nie było debili pokroju gracjana/luntka? u naszych rodziców nie było punków? no to teraz są lgbt stwory i tyle.
A kto im broni, byleby w swoich czterech ścianach.
no właśnie nie, emo świry robiły harakiri, albo w lepszej wersji tylko cieły a po co? brak uwagi, tak jak i dzisiaj, świat jest popierdolony od X lat nie od wczoraj, nie od 10 lat. Wszystko się nawarstawiało z poprzednich pokoleń, najpierw heheszki, pranki, emo, punki a dzis kumulacja zeszłych pokoleń.Don Alfonso pisze: ↑14-06-2022, 17:31A co do naszego emo i gracjanów całych, to jest to kompletnie bez porównania z tym co mamy teraz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości