niech se sluchaja co chca ale niech nie kaza tego sluchac innym
Moda damska 2022
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
Moda damska 2022
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
Moda damska 2022
to walisz w łype takiego i tyle
-
OzaweNakashi
- Beczki: 87
Moda damska 2022
To samo slangowaliśmy za dzieciak, na zasadzie że ktoś coś opowiadał i na końcu się dawało np. "co neee?"
Śpiulkolot to booerskie słowo roku

Ogólnie teraz jest tendencja, że dodajesz do słów końcówke -uwa. Dla przykłądu jak OP zapostował/powiedział coś smutnego to mu odpowiadasz: OPie ale żeś smutuwę zaserwował, lub np. coś słabego no to: ale żenaduwa. No i dodatkowo jakieś spolszczanie angielskich słów, no ale to jest standard już od lat

Ostatnio zmieniony 14-06-2022, 23:14 przez OzaweNakashi, łącznie zmieniany 1 raz.
-
OzaweNakashi
Moda damska 2022
Na snapku pojawiła mi się taka szmaciura. Idealny przykład crack whore
Zamazałem imię i nazwisko żeby zaś Marteusz nie płakał o publikowaniu czegoś tam czy coś tam

Zamazałem imię i nazwisko żeby zaś Marteusz nie płakał o publikowaniu czegoś tam czy coś tam

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Moda damska 2022
no brzydka jakas 

-
OzaweNakashi
Moda damska 2022
Specjalnie tak pod tymi oczami i nad nimi najebała tego tuszu do rzęs czy coś, oglądałem relację, beka w sumie z typiarki
Ciałko w sumie fajne ma
To ta co żem widział na siłowni 100x lepsza była, bo chociaż wyglądała jak dziwka no to jednak ładniejsza była i ten makijaż bardziej z ładem dobrany, a ta wygląda tak jakby się po prosu rozmazała na deszczu

To ta co żem widział na siłowni 100x lepsza była, bo chociaż wyglądała jak dziwka no to jednak ładniejsza była i ten makijaż bardziej z ładem dobrany, a ta wygląda tak jakby się po prosu rozmazała na deszczu

Moda damska 2022
Blee, ale straszydło. Musiałbym takiej torbę na łeb nałożyć aby dygnął.
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby robić sobie takie rzęsy. Ostatnio widziałem laskę zgrabną, fajną, ale rzęsy 5 cm, po chuj?
Nie wiem co trzeba mieć we łbie, żeby robić sobie takie rzęsy. Ostatnio widziałem laskę zgrabną, fajną, ale rzęsy 5 cm, po chuj?
Moda damska 2022
co to kurwa jestOzaweNakashi pisze: ↑03-07-2022, 15:14Na snapku pojawiła mi się taka szmaciura. Idealny przykład crack whore![]()
Zamazałem imię i nazwisko żeby zaś Marteusz nie płakał o publikowaniu czegoś tam czy coś tam![]()
![]()

-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Moda damska 2022
O kurwa co to jestpawian pisze: ↑07-07-2022, 00:01co to kurwa jestOzaweNakashi pisze: ↑03-07-2022, 15:14Na snapku pojawiła mi się taka szmaciura. Idealny przykład crack whore![]()
Zamazałem imię i nazwisko żeby zaś Marteusz nie płakał o publikowaniu czegoś tam czy coś tam![]()
![]()

Moda damska 2022
do choroszczy na badaniaDon Alfonso pisze: ↑08-07-2022, 22:27Przez te brwi pewnie by mi nie dygnął, ale gdyby nie one, to brałbym ją za żonę![]()