a najlepsze jest to, że po tym tylko mnie łeb swędział.
Co ciekawsze nazwałem ją "Dżejsika"Otisek pisze:Ta na rysunku wygląda, że też ma niezłą bombę.
Nagrywał?Otisek pisze:A bedziesz cos nagrywal nowego?
Dawałem na DW aptekę, gdzie można to legalnie do końca roku kupić.Remik pisze:Dowody gówniarzu, najadłeś się słodyczy i odpierdalasz.. Piwa Ci nie sprzedają a ty tu z jakimiś prochami wyskakujesz
Po co ćpać leki? Nie lepiej sobie trawy kupić i zjarać jak bąk?Dewiaszek pisze:Dawałem na DW aptekę, gdzie można to legalnie do końca roku kupić.Remik pisze:Dowody gówniarzu, najadłeś się słodyczy i odpierdalasz.. Piwa Ci nie sprzedają a ty tu z jakimiś prochami wyskakujesz
Jest to relatywnie tanie. Pod koniec roku będzie to jeszcze tańsze, bo w 2015 środki typu nbome czy też 3mmc zostają zdelegalizowane.
Aha i to jest to samo co dopalacze, ma takie same działanie, tylko tu wiesz, co kupujesz.
Po trawie nawet nie masz szans by mieć takie efekty jak np po 25c czyli opóźnienie mózgu w reakcji, wyjaskrawienie obrazu i dziwne myśli [choć to ostatnie jest]Remik pisze:Dewiaszek pisze:Po co ćpać leki? Nie lepiej sobie trawy kupić i zjarać jak bąk?Remik pisze:
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość