Burak i jego brat
Burak i jego brat
Skoro brat Buraka jest fajnym gościem, czego nie można powiedzieć o jego bracie, to może to oznaczać, że braćmi wcale nie są, a jeśli nie są, to może to oznaczać, że Burak został adoptowany po tym jak służby zabrały go w wieku 10 lat z cygańskiej wioski, gdzie był wykorzystywany jako drobny złodziejszak. Czy takiemu człowiekowi można ufać? Nie sądzę 

Burak i jego brat
dlatego nie lubi żydów
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Burak i jego brat
a tak mi dupe lizał chwile temu, falszywy bardziej od tycioraDon Alfonso pisze: ↑20-10-2022, 19:23Skoro brat Buraka jest fajnym gościem, czego nie można powiedzieć o jego bracie, to może to oznaczać, że braćmi wcale nie są, a jeśli nie są, to może to oznaczać, że Burak został adoptowany po tym jak służby zabrały go w wieku 10 lat z cygańskiej wioski, gdzie był wykorzystywany jako drobny złodziejszak. Czy takiemu człowiekowi można ufać? Nie sądzę![]()

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Burak i jego brat
Sam kutasiarzu okazałeś się fałszywy słuchając poleceń Otiska i Tyciora niczym posłuszny piesek, w tamtym momencie straciłeś mój szacunek

Burak i jego brat
dawaj mi super vipa
Burak,

To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Burak i jego brat
Ja nie ściągnąłem mu tej rangi, to ja ci nie będę nic przyznawać 

ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Burak i jego brat
Widzę że opinie o kims zmieniasz jak rękawiczki zależnie od humoruDon Alfonso pisze: ↑21-10-2022, 21:59Burek to taki pies, którego przygarniasz ze schroniska, a on w zamian szcza ci do kapci![]()

Burak i jego brat
Nie od humoru, a od tego czy chce on mnie metaforycznie wydymać czy nie

Chociaż z kolei o tobie opinię mam zawsze taką samą