badanie socjologiczne
-
usunięte konto
- Beczki: 1609
badanie socjologiczne
wiadomo ze kiedyś to było
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
badanie socjologiczne
boommery pierdolone
żyje sie tu i teraz, kiedyś gówno lepiej było.

badanie socjologiczne
2012 bankowo fakt jest to
z roku na rok jest coraz gorzej na świecie
z roku na rok jest coraz gorzej na świecie
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
badanie socjologiczne
to ty robisz sie starym dziadem co nic mu nie pasuje a nie świat. Świat idzie do przodu, nie ma miejsca na takie jęczybuły, że kiedyś to było 

badanie socjologiczne
powinienem się cieszyć z tego że na świecie coraz gorzej się żyje i to łykać grzecznie
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
badanie socjologiczne
No idzie do przodu niewątpliwie, problem, że idzie nie w tę stronę co iść powinien. Promowanie pedalstwa, kurestwa, nieuctwa.
Patrzysz tylko przez pryzmat tego, że kiedyś pisdzielców nie było i socjali nie dawali

badanie socjologiczne
to według ciebie tak jest
Gdyby świat sie nie zmienial to dalej byśmy siedzieli w jaskini, co to za pierdolenie
no i na tym wyrosło te stare silne pokolenie

no, wprawdzie srało się do wiadra, jadło gruz ale było super

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDon Alfonso pisze: ↑13-12-2022, 15:39ludzie nie byli takimi kurwami latającymi za psi grosz jak dzisiaj.
a tego nawet nie skomentuje
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
badanie socjologiczne
Don Alfonso pisze: ↑13-12-2022, 15:39ludzie nie byli takimi kurwami latającymi za psi grosz jak dzisiaj.

badanie socjologiczne
ale o czym ty do mnie piszesz, jakbym miał coś przeciwko postępowi i chciał powrotu do epoki kamienia łupanego
Ja piszę tylko ze swojego boomerskiego punktu widzenia, że jest chujowo w chuj pod względem ekonomiczno-społecznym. Zgorszenie, dekadencja, sodoma i gomora.
Jak byłem dzieciakiem, to myślałem sobie, że w latach 20 XX wieku to będzie w chuj nowych odkryć, czy to w medycynie czy technice, jakieś bezemisyjne źródła ciepła a tu taki chuj ni ma węgla, choć jest go u nas od chuja i rządzi nami pis, najgorsze gówno w całej historii tego kraju

Chyba gdzieś na wsiach, poza tym, co ci przeszkadza sranie do wiadra?

z cyganami pomyliłeś
badanie socjologiczne
tez tak zawsze myslalem
ale czy nie jest przypadkiem tak ze z roku na rok co raz wiecej rzeczy mozna zrobic nie ruszajac dupy z fotela i po prostu zyc i zrec latwo?

badanie socjologiczne
przecież kurwa zawsze tak było, tylko kiedyś ludzie wiedzieli to co im w TV powiedzieli + ewentualnie 2-3 wioski dalej a teraz masz internet i mozesz w domu oglądać jak pajace na tiktoku robią z dupy do mordy czelendż i jeszcze inni debile to lajkują, taka jest różnica. To, że kiedyś o tym się nie słyszało / nie widziało to nie oznacza, że nie istniało.
no i jest w chuj nowych odkryć, po prostu w TV czy na pudelku to dostaniesz same ploty i gówno robiące z mózgu papke, wystarczy wyselekcjonować źródła informacji i pyk. Polecam kanał astrofaza, albo trochę niszowy, ale też fajny FutureUnity.Don Alfonso pisze: ↑14-12-2022, 23:55to myślałem sobie, że w latach 20 XX wieku to będzie w chuj nowych odkryć
A jeśli ci chodzi o postęp technologiczny to w ciągu 30 lat przeszliśmy z telefonów na kabel do mini komputera w kieszeni, są VRy itd
Czego ty oczekujesz jeszcze? Reszta odkryć i technologii to już nie nasze pokolenia.
badanie socjologiczne
że pedały ruchał się w dupę publicznie i domagał praw? nie wydaje mi się

Mało kurwa. Powinny być już od kilku lat humainodalne roboty robiące loda i nie tylko. Co zamiast tego mamy? Jednego biednego Kerfusia, którego i tak wszyscy chcą wyruchać.
badanie socjologiczne
są sex lalki z cyberskóryDon Alfonso pisze: ↑16-12-2022, 16:26Powinny być już od kilku lat humainodalne roboty robiące loda i nie tylko.
to mało wiesz
1980 in LGBT rights
badanie socjologiczne
wprawdzie nie do końca o to mi chodziło, ale zerknąłem na to co mówisz i kurna, nieźle to wygląda

Ja o polszy mówię bardziej i innych krajach 3 świata.
badanie socjologiczne
no, bo w polsce się narodził homoseskualizm