Prawda objawiona
O userach faktów kilka
Prawda objawiona
Ridż - nie lubi gier z zombie, gdzie trzeba klikać lpm, wiedźmin nie potrafi zeskoczyć ze schodka (skakanie ftw), choruje na ciotę, jarają go kryształowe kule Stocha
Burak - śpi, ciągle słucha ambientów i miał niedawno 18, ponadto ma strasznie delikatny słuch
lewin - fan Leny, zmiennokształty, ma cała rodzinkę multi, elegancko ubiera się do kościoła i jest fanem Terlikowskiego
pawian - wciąż pije i szlocha w koncie, słucha dobrej muzy
Escer - forumowy pijaczyna, lat ponad 20, mentalny gimbus, chwali się ile ostatnio wypił, jak to poszedł najebany do roboty i jakiego ma kaca. Niedługo jak pójdzie srać to też się tym na SB pochwali
Zendikar - typowy seba, czasem pije, czasem płacze, ogólnie chujgowie, wciąż czeka na zdjęcie siostry Ridża
Otisek -
Remik - krul, rozdaje węgiel i mieszka w Niemczech, pije babskie piwo dla ciot (sommersby)
Dranz - przyszły samobójca, pisze teksty z błedami ortograficznymi pod zakrętkami Tymbarka
Rzodkiewka aka tycior - fotograf naszego forumka, na każdym jego zdjęcia odbija sie jego świetna twarz (nawet na skrinszotach), fan tejlor słift, szasta pieniędzmi na lewo i prawo
Finczy - atencjusz, odchodzi i wraca niczym M4TEO, ostatnio zagustował w ambientach
moszna - człowiek-autyzm, nie umie pisać, jest chujowy i sra sobie do mordy, egzystuje tylko dzięki protekcji Buraka
Devi - wieczny prawiczek, rysuje dziewczyny bez dłoni (bo przecież nie umie), grafik z dupy. Masturbuje się do ecchi, hentai, ośmiornic i co najważniejsze: swoich rysunków dziewczyn bez dłoni (ty zboczeńcu)
Temat ten jest czysto humorystyczny i ma na celu obrazić wszystkich.
Burak - śpi, ciągle słucha ambientów i miał niedawno 18, ponadto ma strasznie delikatny słuch
lewin - fan Leny, zmiennokształty, ma cała rodzinkę multi, elegancko ubiera się do kościoła i jest fanem Terlikowskiego
pawian - wciąż pije i szlocha w koncie, słucha dobrej muzy
Escer - forumowy pijaczyna, lat ponad 20, mentalny gimbus, chwali się ile ostatnio wypił, jak to poszedł najebany do roboty i jakiego ma kaca. Niedługo jak pójdzie srać to też się tym na SB pochwali
Zendikar - typowy seba, czasem pije, czasem płacze, ogólnie chujgowie, wciąż czeka na zdjęcie siostry Ridża
Otisek -
Remik - krul, rozdaje węgiel i mieszka w Niemczech, pije babskie piwo dla ciot (sommersby)
Dranz - przyszły samobójca, pisze teksty z błedami ortograficznymi pod zakrętkami Tymbarka
Rzodkiewka aka tycior - fotograf naszego forumka, na każdym jego zdjęcia odbija sie jego świetna twarz (nawet na skrinszotach), fan tejlor słift, szasta pieniędzmi na lewo i prawo
Finczy - atencjusz, odchodzi i wraca niczym M4TEO, ostatnio zagustował w ambientach
moszna - człowiek-autyzm, nie umie pisać, jest chujowy i sra sobie do mordy, egzystuje tylko dzięki protekcji Buraka
Devi - wieczny prawiczek, rysuje dziewczyny bez dłoni (bo przecież nie umie), grafik z dupy. Masturbuje się do ecchi, hentai, ośmiornic i co najważniejsze: swoich rysunków dziewczyn bez dłoni (ty zboczeńcu)
Temat ten jest czysto humorystyczny i ma na celu obrazić wszystkich.
Ostatnio zmieniony 11-06-2014, 17:06 przez Zendikar, łącznie zmieniany 2 razy.
Lamusy do domu bo mama czeka dzisiaj to kurwa porwie mnie rzeka
Re: Prawda objawiona
Zendikar pisze:Zendikar - typowy seba, czasem pije, czasem płacze, ogólnie chujgowie
In a game for eternal fame.
Tyle celnych uwag w jednym poście Tomasz byłby się zawstydził, gdyby to przeczytał
- ruchańsko
Co tam, czekam na ból dupy.
Escer, wiem że boli, kiedy magicka?
Escer, wiem że boli, kiedy magicka?
Marna kopia tematu Ridża , hameryki nie odkryłeś.
Spoiler
Pokaż
Bo ja mam własny koncept i nie boje się napisać co nasi użytkownicy foruma odpierdalają i za co są znani?
Niech Cię boli dupa gdzie indziej
Poza tym, tak. Zerżnąłem.
Niech Cię boli dupa gdzie indziej
Poza tym, tak. Zerżnąłem.
Spoiler
Pokaż
Ruchałem Twoją siostrę
Ostatnio zmieniony 11-06-2014, 17:07 przez Zendikar, łącznie zmieniany 2 razy.
Czy ja się spinam o to co napisałeś? Sam sobie imaginujesz ten ból dupy u innych osób .
Escer pisze:Czy ja się spinam o to co napisałeś? Sam sobie imaginujesz ten ból dupy u innych osób .
Escer, pobieraj Magicke na za tydzień
Nie wiem, ja jestem tylko prostym człowiekiem pijącym wodę z przydrożnych kałuż. Nie mnie oceniać prawych obywateli.
-
usunięte konto
- Beczki: 1607
Zapomniałeś dodać, że myślę iż znam się na wszytskim.
Jebać narkomanów, zawsze jestem czysty.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
SkisłeEscer - forumowy pijaczyna, lat ponad 20, mentalny gimbus, chwali się ile ostatnio wypił, jak to poszedł najebany do roboty i jakiego ma kaca. Niedługo jak pójdzie srać to też się tym na SB pochwali
Spoiler
Pokaż
100icki pisze:
- ok to niech ci zdechnie wszystko co kochasz
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 894
- Kontakt:
Jak ja mam rozumieć to o mnie
Nie dość że nie mogę się doczekać mnie w pokemonach to jeszcze tutaj przemilczany zostałem
Nie dość że nie mogę się doczekać mnie w pokemonach to jeszcze tutaj przemilczany zostałem
Otisek pisze:Jak ja mam rozumieć to o mnie
Czekam na wasze propozycje prawdy o userach, przeczytam z chęciąWeź spierdalaj kutasie
coś - nic
"Anyone who sees and paints a sky green and fields blue ought to be sterilized."
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 894
- Kontakt:
coś pisze:coś - nic
Ostatnio zmieniony 11-06-2014, 19:26 przez Logorey Ciposok, łącznie zmieniany 1 raz.