tak, klątwa nieruchania jest rzucona
Odchodzę
-
Logorey Ciposok
- Beczki: 895
- Kontakt:
Odchodzę
To, że jak laska chce żebym opowiedział coś o sobie albo kiedy mówię jakie mam hobby i mówię o BW, to nagle gadka przestaje się kleić

Zawsze każesz mi wypierdalać, a teraz chcesz żebym został?

Odpowiada, ale nie chcę przynosić wam zawodu

Wolę żebyś upiekł bagietkę, jeśli już jesteśmy przy pieczywie

Odchodzę
nie musisz im mówićDon Alfonso pisze: ↑13-06-2022, 17:22To, że jak laska chce żebym opowiedział coś o sobie albo kiedy mówię jakie mam hobby i mówię o BW, to nagle gadka przestaje się kleić
ZAWSZE I WSZĘDZIE ((ONI)) JEBANI BĘDĄ
Odchodzę
aha, to niezle gejowskie fantazje masz
jak wpisze donalfonso w google to i tak sie dowie
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.
Treść postów prezentuje wcześniej napisane scenariusze. Jest to fikcja.
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Odchodzę
Jesteś z nami od niedawna i gdy przychodzi żebyś powiedział coś o sobie to masz tylko forumek do zaoferowania?
Idąc tym tokiem myślenia to jak odejdziesz z forum to po pytaniu opowiedz o sobie nie będziesz miał co powiedzieć i zapadnie niezręczna cisza.
Idąc tym tokiem myślenia to jak odejdziesz z forum to po pytaniu opowiedz o sobie nie będziesz miał co powiedzieć i zapadnie niezręczna cisza.
Don Alfonso pisze: ↑13-06-2022, 17:22że jak laska chce żebym opowiedział coś o sobie albo kiedy mówię jakie mam hobby i mówię o BW, to nagle gadka przestaje się kleić

Odchodzę
Dlatego właśnie ostatnio szukam głuchoniemych lasek. Brak zbędnego pierdolenia i niewygodnych pytań, jak cię wnerwia to się odwracasz plecami, same plusy. Tylko ciężko znaleźć

No w punkt

Chociaż z drugiej strony naprawdę rzadko czyjeś inne jest warte więcej. No chyba, że bombelki, kobita i dobre materialne są dla kogoś wyznacznikiem wartości życia, bo dla mnie nie.
Ostatnio zmieniony 13-06-2022, 19:50 przez Don Tusk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Logorey Ciposok
- Kontakt:
Odchodzę
Nic albo przynajmniej jeszcze tego nie rozkminiłem. Stawiałbym na wartości duchowe raczej. Wierzę, może naiwnie, że
nie jesteśmy na tym padole tylko żeby zapierdalać w robocie, spać, srać i ruchać, ale jest i coś więcej za tą całą gównianą, powierzchowną fasadą

-
Buryczawian
- Beczki: 188
Odchodzę
Po śmierci jesteśmy atomem wędrującym wśród galaktyk i szukamy nowej planety, potem sie transformujemy w nowy gatunekDon Alfonso pisze: ↑13-06-2022, 21:12nie jesteśmy na tym padole tylko żeby zapierdalać w robocie, spać, srać i ruchać, ale jest i coś więcej za tą całą gównianą, powierzchowną fasadą
ewentualnie cofa nas do świata równoległego i nawet nie wiemy że umarliśmy
To konto przedstawia wyimaginowaną postać.